Gå til primært indhold (tryk enter).

DTU Fødevareinstituttet

  • Forskning
  • Innovation
  • Rådgivning
  • Uddannelse
  • Temaer
  • Publikationer
  • Nyheder
  • Om os
  • Kontakt
  • Dansk
  • Engelsk
  • Søg
  • Om os
  • Kontakt
    • Dansk
    • Engelsk
Udforsk
  1. Forside
  2. Om os
  3. Faciliteter og infrastruktur
  4. DTU Bryghus
DEL På
Tilbage
  • Næringsstofdatabase
  • Nationale kostundersøgelser
  • DTU Bryghus
    • Forskning
    • Innovation og samarbejde
    • Om DTU Bryghus
    • Uddannelse
  • Fermentorer
  • FOODHAY forskningsinfrastruktur
  • Fødevareproceslaboratoriet
  • Helgenomsekventering
  • Tarmmikrobiom lab
  • Insektfaciliteter
  • Analytisk infrastruktur til kemisk fødevareanalyse
  • Mikrobiel bioteknologi & bioraffinering
  • Mikroalgelaboratorie
  • Nationale databaser
  • DTU Food Pilot Plant
  • QSAR-computermodeller
  • Sensorisk analyse
  • Stammesamlingen NFICC

Bæredygtigt øl fra DTU Bryghus

DTU Bryghus er et væksthus for innovation og nytænkning i DTU Fødevareinstituttet. Bryghuset arbejder for at udvikle det bæredygtige bryggeri baseret på de nyeste teknologier og tværvidenskabelig forskning.

Korn
Ølbrygning

Innovation og samarbejde

DTU Bryghus er et non-profit bryghus og kan brygge øl fra laboratorieskala til forsøgsanlægsniveau. Bryggeriets størrelse gør, at det kan skabe resultater, der er relevante for industrien.

Ølbrygning

Forskning

DTU Bryghus benytter en anderledes måde at brygge øl på. På de fleste bryggerier bliver byg omdannet til malt. DTU Bryghus springer maltprocessen over og bruger som et af de eneste bryggerier op til 100 procent byg til ølproduktionen. Derved bliver CO2-udslippet reduceret med otte procent i den samlede bryggeproces. Det kan lade sig gøre ved at tilsætte enzymer undervejs i brygningen.

Fermentering

Uddannelse

DTU Bryghus tilbyder et udvalg af forskningsprojekter på ph.d.-, kandidat- og bachelorniveau, hvoraf nogle er et samarbejde med industrien. Kontakt bryghuset for at få information om eller foreslå kommende projekter.

Bryghusets logo

Om DTU Bryghus

DTU Bryghus arbejder for at udvikle et bæredygtigt bryggeri baseret på de nyeste teknologier og tværvidenskabelig forskning.

Se kontrol rapport

Fødevarestyrelsens Smiley

DTU Bryghus er godkendt til fødevareproduktion og derfor med i Fødevarestyrelsens Smiley-ordning.

Kontakt

Timothy John Hobley

Timothy John Hobley Lektor Telefon: 45252706 tjho@food.dtu.dk

Mikkel Hansen

Mikkel Hansen Udviklingsingeniør mikhan@food.dtu.dk

Sider under denne

  • Forskning
  • Innovation og samarbejde
  • Om DTU Bryghus
  • Uddannelse

DTU Fødevareinstituttet

Adresse

Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Genveje

  • Telefonbog
  • Find vej
  • Ledige stillinger
  • Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet
  • Institutter og centre
  • Lokaleoversigter
  • For leverandører
  • Job og karriere
LinkedIn YouTube X
Brug af personoplysninger Cookieoversigt Tilgængelighedserklæring