Innovation

Virksomheders samarbejde med forskere 

DTU Fødevareinstituttet indgår hvert år omkring 60 kontrakter om forskningssamarbejde (samfinansierede) og tilsvarende 60 kontrakter om rådgivnings- og udviklingssamarbejde med virksomheder i fødevareindustrien og relevante brancheorganisationer.

Instituttets forskning er internationalt anerkendt, og forskerne har et stort netværk til såvel danske som internationale forskningsmiljøer.

Virksomheder, der indgår i et samarbejde med DTU Fødevareinstituttet, får adgang til en meget stor vidensbase og et stort vidensmiljø. Samarbejderne finansieres forskelligt. Dels direkte via virksomheder, dels via offentlige midler – eksempelvis fra den danske stat eller EU.

Har din virksomhed eller organisation brug for hjælp til at udvikle nye produkter eller optimere produktionen, eller skal du have udført en videnskabelig undersøgelse eller måling? Indgå et samarbejde med DTU Fødevareinstituttets forskere og få adgang til forskningsbaserede, innovative løsninger.

Det får virksomheden ud af et forskningssamarbejde med DTU Fødevareinstituttet:

  • Hjælp til at udvikle nye, højteknologiske produkter.
  • Hjælp til at optimere produktionen og udnyttelsen af ressourcer i din virksomhed.
  • Teknisk rådgivning, målinger eller analyser.
  • Adgang til de nyeste forskningsresultater inde for teknisk videnskab.
  • Øget vækst og innovation.

Erhvervsrådgivning

DTU Fødevareinstituttet besvarer gerne korte, konkrete henvendelser fra virksomheder og organisationer. 

Interested in working together? 

Er din virksomhed interesseret i et samarbejde med DTU Fødevareinstituttet, så kontakt Professor Peter Ruhdal Jensen.

Læs mere om instituttets faciliteter.

Kontakt

Peter Ruhdal Jensen

Peter Ruhdal Jensen Professor, forskningsgruppeleder