Gå til primært indhold (tryk enter)

DTU Fødevareinstituttet

  • Forskning
  • Innovation
  • Rådgivning
  • Uddannelse
  • Temaer
  • Publikationer
  • Nyheder
  • Om os
  • Kontakt
  • Dansk
  • Engelsk
  • Om os
  • Kontakt
    • Dansk
    • Engelsk
Udforsk
  1. Forside
  2. Temaer
DEL På
Tilbage
  • Temaer

Temaer

DK: Menneskelig DNA. Foto: Philippe Plailly/Science Photo Library/Ritzau Scanpix | EN: Human DNA. Photo: Philippe Plailly/Science Photo Library/Ritzau Scanpix

Antibiotikaresistens

Blæretang. Foto: Colourbox.dk

Bæredygtig udvikling

DK: Bælgfrugter. Foto: Colourbox.dk | EN: Romanesco cabbage. Photo: Colourbox.dk

Ernæring og Kostvaner

DK: Romanescokål. Foto: Colourbox.dk| EN: Romanesco cabbage. Photo: Colourbox.dk

Helhedsvurderinger

DK: Testikelvævfra rotte. Foto: DTU Fødevareinstituttet | EN: Testicular tissuefrom rat . Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark

Kemikaliepåvirkninger

DK: Geleletroforese. Foto: Mikkel Adsbøl | EN: Gel electrophoresis. Photo: Mikkel Adsbøl

Risikovurdering

DK: Salmonella typhi. Foto: CDC/ Armed Forces Institute of Pathology, Charles N. Farmer| EN: Salmonella typhi. Photo: CDC/ Armed Forces Institute of Pathology, Charles N. Farmer

Sygdomsfremkaldende mikroorganismer

Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

DTU Fødevareinstituttet

Adresse

Kemitorvet
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Genveje

  • Telefonbog
  • Find vej
  • Ledige stillinger
  • Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet
  • Institutter og centre
  • Lokaleoversigter
  • For leverandører
  • Job og karriere
LinkedIn Twitter YouTube
Brug af personoplysninger Cookieoversigt Tilgængelighedserklæring