Gå til primært indhold (tryk enter).

DTU Fødevareinstituttet

  • Forskning
  • Innovation
  • Rådgivning
  • Uddannelse
  • Temaer
  • Publikationer
  • Nyheder
  • Om os
  • Kontakt
  • Dansk
  • Engelsk
  • Søg
  • Om os
  • Kontakt
    • Dansk
    • Engelsk
Udforsk
  1. Forside
  2. Temaer
DEL På
Tilbage
  • Temaer

Temaer

DNA

Antibiotikaresistens

Sustainable food

Bæredygtig udvikling

Nutrition and dietary habits

Ernæring og Kostvaner

Helhedsvurdering

Helhedsvurderinger

Chemical exposure analysis

Kemikaliepåvirkninger

Risk benefit

Risikovurdering

Microorganisms

Sygdomsfremkaldende mikroorganismer

Få de seneste nyheder og invitationer til arrangementer om fødevarer og sundhed direkte i din indbakke

Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

DTU Fødevareinstituttet

Adresse

Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Genveje

  • Telefonbog
  • Find vej
  • Ledige stillinger
  • Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet
  • Institutter og centre
  • Lokaleoversigter
  • For leverandører
  • Job og karriere
LinkedIn YouTube X
Brug af personoplysninger Cookieoversigt Tilgængelighedserklæring