Startdato
Slutdato
Ved at se på både de positive og negative sundhedsmæssige egenskaber i fødevarer er forbrugere og myndigheder bedre rustet til at forudse sundhedseffekter...
Matematiske modeller fra DTU Fødevareinstituttet er brugt til at udvikle nye fiskeprodukter med mindre salt og mere smag.
Nedenstående er blot udvalgte eksempler på DTU's life science forskning.
Computermodeller udviklet på DTU Fødevareinstituttet kan forudsige en lang række af de skadelige effekter, forskellige kemiske stoffer kan forå...
Hvis julen har gjort bukselinningen lidt for stram, og et slankemiddel virker fristende i et forsøg på at genvinde figuren, råder forskere fra DTU F...
Hvis man skal beskytte mennesker fra kemikaliers sundhedsskadelige virkning, er det ikke tilstrækkeligt at risikovurdere de kemikalier, vi bliver udsat for i dagligdagen...
Nye matematiske modeller, der forudsiger vækst af listeria og mælkesyrebakterier i forskellige typer af hytteost, kan bruges af producenter ved vurdering produkternes...
Campylobacter er den fødevarebårne bakterie, der bidrager mest til sygdomsbyrden i Danmark. Det viser en undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til Nina Bjerre Østergaards ph.d.-forsvar om nye redskaber til risikovurdering og udvikling af mejeriprodukter. Forsvaret...
Det er vanskeligt og dyrt at indsamle den type data, som fødevareproducenter og offentlige myndigheder baserer deres risikovurderinger af fødevarer på...
En ny pilotovn er specielt bygget til at efterligne bageprocesserne i bageriindustrien. Ovnen er bygget som del af et ph.d.-projekt i DTU Fødevareinstituttet og...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Paw Dalgaards tiltrædelsesforelæsning fredag den 22. november 2013. Paw Dalgaard vil fortælle om...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til seminar om et nyt videnskabeligt baseret værktøj til beregning af indholdet af næringsstoffer i mæ...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til Mette Stenby Andresens ph.d.-forsvar om en ny matematisk model til optimering af industrielle bageprocesser. Forsvaret foreg...