Startdato
Slutdato
Food & Bio Cluster Denmark inviterer til Digital Uni Food Day 30. august 2022. Fokus vil være på aktuelle udfordringer i fødevareindustrien, ny viden og teknologi.
Kom til seminar om fødevareoverførte sygdomme den 29. juni 2022, hvor DTU Fødevareinstituttet offentliggør den årlige rapport om forekomsten af zoonoser – sygdomme, der...
Udvikling af fremtidens løsninger til grøn omstilling indenfor landbrugs- og fødevaresystemer er på dagsordenen på et møde i det tværfaglige forskningsfællesskab START...
Den 2. maj deltog mere end 100 i et webinar om sund og klimavenlig kost, hvor de fik viden om kostråd, bæredygtige fødevaresystemer og meget andet. Se webinaret og præsentationerne...
Det fulde program er nu klar til et webinar om, hvad vi kan gøre for at fremme en sund og klimavenlig kost. Kom og vær med den 2. maj, når DTU Fødevareinstituttet holder...
Den 24. marts var 45 fra virksomheder og andre interesserede samlet til en temadag om novel food, hvor de fik viden om, hvornår en ny fødevare er novel food, hvordan en...
Deltag i en tredages workshop om helgenomsekventeringsanalyse indenfor mikrobiel diagnostik, identifikation og klyngeanalyse den 22.-24. juni 2022.
I udviklingen af nye og innovative fødevarer er en afklaring af novel food status og muligvis en EU-godkendelse nødvendig. På en temadag om novel food den 24. marts 2022...
I et år præget af coronarestriktioner og ændrede vaner er forekomsten af fødevarebåren sygdom styrtdykket i Europa, viser ny EU rapport.
Danske unge får nu mulighed for at dyrke grønt i skoletiden via et nyt læringsunivers med robotiserede mini-drivhuse, som er udviklet og pilottestet i et forskningsprojekt...