Gå til primært indhold (tryk enter).

DTU Fødevareinstituttet

  • Forskning
  • Innovation
  • Rådgivning
  • Uddannelse
  • Temaer
  • Publikationer
  • Nyheder
  • Om os
  • Kontakt
  • Dansk
  • Engelsk
  • Søg
  • Om os
  • Kontakt
    • Dansk
    • Engelsk
Udforsk
  1. Forside
  2. Nyheder
  3. Arrangementer
DEL På
Tilbage
  • Antibiotikaresistens
  • Bæredygtig udvikling
  • Digitale løsninger
  • Ernæring og kostvaner
  • Fødevaresikkerhed
  • Fødevareteknologi
  • Helhedsvurderinger
  • Kemikaliepåvirkninger
  • Nyt fra EFSA
  • Nyt om os
  • Pressemeddelelser
  • Risikovurdering
  • Sundhedsfremmende stoffer
  • Sygdomsfremkaldende mikroorganismer
  • Arrangementer

Arrangementer

Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

Kommende arrangementer

Se alle arrangementer

29

sep

03

okt

Den årlige GBA-konference: “Key Technologies in the Bioeconomy”

29. sep 09:00 - 03. okt 17:00 | Den årlige Global Bioeconomy Alliance-konference samler forskere, industriledere og politikere for at udforske bæredygtige løsninger på tværs af sektorer som fødevarer, landbrug, biomaterialer og mere. Højdepunkter inkluderer politiske og industrielle sessioner, dybdegående forskningsdiskussioner og et besøg på Kalundborg Symbiosis.

08

okt

PhD defence by Julius Emil Brinck

08. okt 13:00 - 16:00 | Julius Emil Brinck will defend his PhD thesis "Effect of environmental abiotic factors on the physiology and metabolism of gut microbes"

28

okt

DTU International Day

28. okt 09:00 - 16:00 | En event, hvor studerende kan få mere viden om at studere i udlandet.

04

nov

AltProteinX-konference 2025

04. nov 08:30 - 16:00 | Interesserer du dig for plantebaserede fødevarer, fermentering og cellelandbrug – næste generations fødevarer og novel food? Så reserver den 4. november 2025 til AltProteinX-konference på DTU Lyngby Campus.

Se alle arrangementer

DTU Fødevareinstituttet

Adresse

Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Genveje

  • Telefonbog
  • Find vej
  • Ledige stillinger
  • Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet
  • Institutter og centre
  • Lokaleoversigter
  • For leverandører
  • Job og karriere
LinkedIn YouTube X
Brug af personoplysninger Cookieoversigt Tilgængelighedserklæring