Arrangementer

VÆLG INTERVAL
RSS
2022
08 NOV

Se oplæg fra konferencen: Fremtidens sikre, sunde og bæredygtige fødevarer

300 forskere, studerende og fagpersoner fra fødevarevirksomheder og brancheorganisationer var samlet til konferencen Fremtidens sikre, sunde og bæredygtige fødevarer i...

Ernæring og kostvaner
02 NOV

Studerende vinder bronze i konkurrence om fremtidens fødevarer

Udvikling af en sund, bæredygtig to-go snack baseret på favabønner har givet fire studerende fra DTU en bronzemedalje i den europæiske konkurrence om innovative fødevarer...

Ernæring og kostvaner
Photo: Colourbox.com
01 NOV

Deltag i seminar om antibiotikaforbrug og -resistens

Se hvad dagen byder på, når Statens Serum Institut og DTU Fødevareinstituttet den 18. november 2022 holder seminar om antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark i anledning...

Fødevaresikkerhed
28 OKT

Workshop: Brug data til at optimere fødevareproduktionen

På en eksklusiv workshop i DTU Fødevareinstituttet får 20 deltagere fra fødevarevirksomheder den 21. november mulighed for at finde ud af, hvordan data kan optimere produktionsprocesserne...

Lactococcus lactis. Foto: Ramona Valentina Mateiu
20 OKT

Mælkesyrebakteriers indflydelse på smag i osteproduktion

Smag, upcycling og bæredygtige processer var på dagsordenen på Digital Uni Food Day 2022 arrangeret af Food & Bio Cluster Denmark den 30. august 2022. Fra DTU Fødevareinstituttet...

Fødevareteknologi
Konference om risikovurderinger og deres betydning
04 OKT

Se oplæg fra konference om risikovurderinger og deres betydning

Den 23. september 2022 var 150 forskere og fagpersoner fra fødevarevirksomheder, brancheorganisationer og offentlige myndigheder samlet til en konference om risikovurderinger...

Fødevaresikkerhed Fødevarekvalitet
29 SEP

Startup fødevarevirksomheder: Deltag i Future Food Fair

Har du en startup fødevarevirksomhed? Så har du mulighed for at deltage med en stand på DTU Fødevareinstituttets konference; Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer...

Fødevaresikkerhed
20 SEP

Deltag i konferencen: Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer

Programmet er nu klar til konferencen om fremtidens bæredygtige, sunde og sikre fødevarer, som DTU Fødevareinstituttet afholder den 13. oktober 2022. Kom og få indsigt...

Fødevarer, fisk og landbrug
08 SEP

Kom til konference om risikovurderinger og deres betydning

Programmet er nu klar til konferencen om risikovurderinger og deres betydning, som DTU Fødevareinstituttet afholder den 23. september 2022 med støtte fra Uddannelses...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
Coronavirus
24 AUG

Covid-19 kostede danskere 30.000 sunde leveår i pandemiens første år

Hver dansker, der døde af covid-19 i 2020, mistede i gennemsnit 13 sunde leveår, viser nye tal fra DTU og Statens Serum Institut, hvor forskere har beregnet sygdommens...

Kommende arrangementer  Alle