Arrangementer

VÆLG INTERVAL
RSS
2020
08 JAN

En sund og bæredygtig kost skal også være sikker at spise

FN har udgivet vejledende principper for sammensætning af en kost, der er både sund og bæredygtig. DTU Fødevareinstituttet har deltaget i arbejdet med at udarbejde principperne...

06 JAN

Programmet er klar til seminar om kemi i fødevarer

Se programmet til seminaret om kemi i fødevarer den 15. januar, som sætter fokus på ny viden og nye metoder, der kan forbedre den kemiske fødevaresikkerhed. Forskere...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
2019
09 DEC

Seminar om kemi i fødevarer

Kom til seminar den 15. januar 2020 og hør om ny viden og nye metoder, som kan forbedre den kemiske fødevaresikkerhed. Forskere fra DTU Fødevareinstituttet præsenterer...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
29 NOV

Insekters sikre vej til middagsbordet

Produktionen af insekter udleder 100 gange mindre CO2 end produktion af kvæg, så insekterne er en god proteinkilde til bæredygtige og sunde fødevarer samt som foder til...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
28 OKT

Fortæl EFSA, hvad du mener om tre høringer

Det er muligt at give din mening til kende i tre sager, som den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, har sendt i høring. De tre sager handler om risici ved pesticidrester...

21 OKT

Konference byder på data om kostkvalitet og sundhed hos kødelskere

På Landbrug & Fødevarers ernæringskonference den 14. november præsenterer DTU Fødevareinstituttet nye data fra et projekt om sammenhængen mellem kostkvalitet, kødindtag...

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner Sundhed og sygdomme
16 OKT

Se programmet til seminar om antibiotikaforbrug og -resistens

Hvordan skaber brugen af svampebekæmpelsesmidler i landbruget problemer for menneskers sundhed? Og hvordan kan brugen af metagenomics styrke overvågning af resistens...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer
02 OKT

Hør om brug af blockchain indenfor fødevarer på topmøde

Nordens største universitetsdrevne teknologi-topmøde sætter i oktober 2019 bl.a. fokus på, hvordan blockchain kan øge fødevarers sporbarhed og forhindre plagiering. Interesserede...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Ernæring og kostvaner
15 AUG

Sæt kryds i kalenderen til seminar om antibiotikaforbrug og -resistens

Kom og hør om antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark, når Statens Serum Institut og DTU Fødevareinstituttet den 15. november 2019 holder årets seminar i anledning...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
07 AUG

Seminar om fødevareoverførte sygdomme i Danmark

Kom til seminar om fødevareoverførte sygdomme den 7. oktober 2019, hvor DTU Fødevareinstituttet offentliggør den årlige rapport om forekomsten af zoonoser - sygdomme...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed

Kommende arrangementer  Alle

https://www.food.dtu.dk/nyheder/arrangementer
26 JANUAR 2020