Gå til primært indhold (tryk enter).

DTU Fødevareinstituttet

  • Forskning
  • Innovation
  • Rådgivning
  • Uddannelse
  • Temaer
  • Publikationer
  • Nyheder
  • Om os
  • Kontakt
  • Dansk
  • Engelsk
  • Søg
  • Om os
  • Kontakt
    • Dansk
    • Engelsk
Udforsk
  1. Forside
  2. Nyheder
  3. Arrangementer
DEL På
Tilbage
  • Antibiotikaresistens
  • Bæredygtig udvikling
  • Digitale løsninger
  • Ernæring og kostvaner
  • Fødevaresikkerhed
  • Fødevareteknologi
  • Helhedsvurderinger
  • Kemikaliepåvirkninger
  • Nyt fra EFSA
  • Nyt om os
  • Pressemeddelelser
  • Risikovurdering
  • Sundhedsfremmende stoffer
  • Sygdomsfremkaldende mikroorganismer
  • Arrangementer

Arrangementer

Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

Kommende arrangementer

Se alle arrangementer

27

jun

25

aug

Sommeråbningstid - DTU Bibliotek

27. jun 12:00 - 25. aug 08:00

27

aug

Zoonoseseminar 2025

27. aug 13:00 - 16:00 | Forskere og eksperter fra DTU Fødevareinstituttet, Fødevarestyrelsen og Statens Seruminstitut præsenterer highlights fra den årlige rapport om zoonoser

28

okt

DTU International Day

28. okt 09:00 - 16:00 | En event, hvor studerende kan få mere viden om at studere i udlandet.

04

nov

AltProteinX-konference 2025

04. nov 09:00 - 16:00 | Interesserer du dig for plantebaserede fødevarer, fermentering og cellelandbrug – næste generations fødevarer og novel food? Så reserver den 4. november 2025 til AltProteinX-konference på DTU Lyngby Campus. Konferencen bliver holdt af studenterinitiativet DTU Alt Protein Project og DTU Fødevareinstituttet.

Se alle arrangementer

DTU Fødevareinstituttet

Adresse

Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Genveje

  • Telefonbog
  • Find vej
  • Ledige stillinger
  • Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet
  • Institutter og centre
  • Lokaleoversigter
  • For leverandører
  • Job og karriere
LinkedIn YouTube X
Brug af personoplysninger Cookieoversigt Tilgængelighedserklæring