Startdato
Slutdato
Forskere fra DTU har udarbejdet det faglige grundlag for at indfri en ambition om at reducere klimaaftrykket fra Københavns Kommunes madtilbud.
Inden 2050 skal vi producere 70% flere fødevarer end i dag for at kunne mætte den voksende befolkning. Vi er begrænset på landarealer, så DTU professor Charlotte Jacobsen...
Den tang, der gror i Grønland, er en sund, sikker og bæredygtig fødevarekilde, som vil kunne erstatte op mod 20% af landets import af grøntsager, viser et studie fra...
DTU-forskere har genereret en mælkesyrebakterie, der kan danne et konserveringsmiddel til brug i fødevareproduktionen, når bakterien bliver dyrket i restproduktet valle...
DTU og KU lancerer i starten af 2022 en fælles masteruddannelse i bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Uddannelsen giver indsigt i det komplekse samspil mellem behovet...
Forskere og industrifolk vil sammen finde en rentabel og miljøvenlig måde at trække værdifulde stoffer som smagsstoffer, calcium og collagen ud af rejeindustriens restprodukter...
Melorme er sikre at bruge som ingrediens i fødevarer, konkluderer den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA. Det er første gang EFSA har lavet en risikovurdering...
Se nyt temasite om de mange måder DTU Fødevareinstituttet arbejder på at skabe bæredygtige teknologiske løsninger indenfor fødevareområdet.
Forskere fra DTU Fødevareinstituttet har fundet teknikken og indkøbt udstyr til i pilotskala at kunne producere bæredygtigt grønt protein uden uønsket bismag til fødevarebrug...
Forskere ved DTU har været med til at udvikle opskriften på plantebaserede pølser uden skind. Arbejdet fortsætter nu i laboratoriet, hvor de forsøger at ændre ingrediensernes...