Startdato
Slutdato
Et internationalt forskerhold med deltagelse fra DTU har fundet verdens største bakteriofag-genomer, og det udfordrer vores betragtninger om biologisk liv. Arbejdet...
For at kunne producere nok fødevarer til at brødføde jordens voksende befolkning i fremtiden ser DTU Fødevareinstituttet på det store...
DTU har samlet alle dyrefaciliteter i et nyt center, Bio Facility, under DTU Fødevareinstituttet. Bio Facility åbner pr. 1. september 2019 og skal betjene...
Nedenstående er blot udvalgte eksempler på DTU's life science forskning.
DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Tine Rask Lichts tiltrædelsesforelæsning fredag den 22. januar 2016. Tine Rask Licht vil tale om baggrund...
Ny database rummer mere end 600.000 stoffer og giver danske virksomheder en unik mulighed for hurtigt at få overblik over skadelige virkninger ved nye stoffer, de...
Både menneskers genetiske sammensætning og deres kost og livsstil har indflydelse på risikoen for at udvikle kræft. Et ph.d.-studie fra DTU Fø...
Computermodeller kan gruppere kemikalier ud fra den sundhedsmæssige effekt, de har og kan bidrage til at beregne og forudsige cocktaileffekter på menneskers...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til Siu Hung Joshua Chans ph.d.-forsvar om metabolismen i mælkesyrebakterien Lactococcus lactis. Forsvaret foregår...
Ikke-enzymatiske modifikationer af proteiner påvirker deres funktion og struktur. Sådanne modifikationer i fødevarer har konsekvenser for fødevarens...
Oliebaserede brændstoffer og kemikalier bidrager til produktion af drivhusgasser og er en begrænset resurse. Et ph.d.-projekt i DTU Fødevareinstituttet...
I fremtiden bliver det muligt ud fra kosten og viden om det enkelte menneskes genetik at påvirke bakteriesammensætningen i menneskets tarm og derved mere m...