Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2018
01 AUG

Lær om brugen af nanoteknologi i fødevarefremstillingen

En ny video fra den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, viser, hvordan viden om ingrediensers nanostrukturer bliver brugt til at udvikle nye og sunde fødevarer...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Nanopartikler

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

https://www.food.dtu.dk/nyheder?approved=%7B09F526DA-2C45-4853-B3A2-44D47D96D87C%7D&at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B754F0888-A308-4758-9041-9371F716BBF3%7D.%7B2B8FA254-5486-495D-B27E-65BDEC536442%7D&descending=True&fr=1&lid=%7B09F526DA-2C45-4853-B3A2-44D47D96D87C%7D&mr=100&qt=TaggedItemSearch&sorton=DisplayDate&td=07-12-2018
15 SEPTEMBER 2019