Risikovurdering

VÆLG INTERVAL
RSS
2013
11 JUL

Vilde planter er ikke altid uskadelige

Det er blevet mere populært at samle vilde planter og bær i naturen. DTU Fødevareinstituttet har gennemgået den videnskabelige litteratur om naturlige giftstoffer i udvalgte...

Fødevaresikkerhed Ernæring og kostvaner Fødevarer, fisk og landbrug Sundhedsfremmende stoffer
07 MAJ

Ikke alle grønne planter er ufarlige at spise

Foråret er over os, og alle de grønne planter i naturen begynder at spire. Trenden er, at danskerne skal ud i naturen og plukke planter og bær, fordi de er sunde. Men...

Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
25 APR

Invitation til seminar: Det naturlige er ikke nødvendigvis sundt

Inden for de seneste år er det blandt mange danskere blevet populært at indsamle og spise planter og bær. Men at noget stammer fra naturen er ikke en garanti for, at det...

Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
https://www.food.dtu.dk/nyheder/risikovurdering?approved=%7BAF04C9BC-A1DE-4C7A-B58B-B2C43FE41E8B%7D&at=%7B559A7F23-40D3-470C-8825-436C20C291CF%7D.%7B701BF22C-CFF9-4451-B056-F542398575B2%7D.%7B6306F3DE-B7A3-4D31-BAE5-FB8B9DB8C6C7%7D&descending=True&fr=11&mr=10&qt=TaggedItemSearch&sorton=DisplayDate&td=17-11-2019
6 DECEMBER 2019