Gå til primært indhold (tryk enter).

DTU Fødevareinstituttet

  • Forskning
  • Innovation
  • Rådgivning
  • Uddannelse
  • Temaer
  • Publikationer
  • Nyheder
  • Om os
  • Kontakt
  • Dansk
  • Engelsk
  • Søg
  • Om os
  • Kontakt
    • Dansk
    • Engelsk
Udforsk
  1. Forside
  2. Nyheder
  3. Arrangementer
DEL På
Tilbage
  • Antibiotikaresistens
  • Bæredygtig udvikling
  • Digitale løsninger
  • Ernæring og kostvaner
  • Fødevaresikkerhed
  • Fødevareteknologi
  • Helhedsvurderinger
  • Kemikaliepåvirkninger
  • Nyt fra EFSA
  • Nyt om os
  • Pressemeddelelser
  • Risikovurdering
  • Sundhedsfremmende stoffer
  • Sygdomsfremkaldende mikroorganismer
  • Arrangementer

Arrangementer

Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

Kommende arrangementer

Se alle arrangementer

27

jun

25

aug

Sommeråbningstid - DTU Bibliotek

27. jun 12:00 - 25. aug 08:00

28

jun

05

jul

DTU på Roskilde Festival

28. jun 12:00 - 05. jul 23:00 | Roskilde Festival bliver igen i år brugt som et kæmpe laboratorium af DTU-studerende. Her tester de innovative og bæredygtige tekniske løsninger, som er med til at gøre festivalen grønnere.

08

jul

PhD defence by Maja Lykke Brinch

08. jul 14:00 - 17:00 | Maja Lykke Brinch will defend her PhD thesis "Strategies to Reduce the Burden of Antimicrobial Resistance"

27

aug

Zoonoseseminar 2025

27. aug 13:00 - 16:00 | Forskere og eksperter fra DTU Fødevareinstituttet, Fødevarestyrelsen og Statens Seruminstitut præsenterer onsdag den 27. august 2025 highlights fra den årlige rapport om zoonoser - sygdomme, der kan smitte fra dyr og mad til mennesker.

Se alle arrangementer

DTU Fødevareinstituttet

Adresse

Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Genveje

  • Telefonbog
  • Find vej
  • Ledige stillinger
  • Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet
  • Institutter og centre
  • Lokaleoversigter
  • For leverandører
  • Job og karriere
LinkedIn YouTube X
Brug af personoplysninger Cookieoversigt Tilgængelighedserklæring