Gå til primært indhold (tryk enter).

DTU Fødevareinstituttet

  • Forskning
  • Innovation
  • Rådgivning
  • Uddannelse
  • Temaer
  • Publikationer
  • Nyheder
  • Om os
  • Kontakt
  • Dansk
  • Engelsk
  • Søg
  • Om os
  • Kontakt
    • Dansk
    • Engelsk
Udforsk
  1. Forside
  2. Nyheder
  3. Arrangementer
DEL På
Tilbage
  • Antibiotikaresistens
  • Bæredygtig udvikling
  • Digitale løsninger
  • Ernæring og kostvaner
  • Fødevaresikkerhed
  • Fødevareteknologi
  • Helhedsvurderinger
  • Kemikaliepåvirkninger
  • Nyt fra EFSA
  • Nyt om os
  • Pressemeddelelser
  • Risikovurdering
  • Sundhedsfremmende stoffer
  • Sygdomsfremkaldende mikroorganismer
  • Arrangementer

Arrangementer

Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

Kommende arrangementer

Se alle arrangementer

13

maj

22

maj

Konferencer om planterig kost til småtspisende ældre og patienter

13. maj 13:00 - 22. maj 17:00 | Hvordan kan vi gøre måltider til småtspisende ældre og patienter mere planterige og samtidig sikre nok protein? Kom og hør om konkrete erfaringer, nye opskrifter, ernæringsmæssige perspektiver, beboeres smagsbedømmelser samt potentialet for en mere bæredygtig omstilling i den offentlige forplejning. Vi inviterer til to konferencer, som afholdes den 13.5.2025 i Aarhus og den 22.5.2025 i Kgs. Lyngby.

23

maj

Invitation til professor Fredrik Bäckheds tiltrædelsesforelæsning

23. maj 15:00 - 18:00 | Du er aldrig alene! Kom til professor Fredrik Bäckheds tiltrædelsesforelæsning og hør om, hvordan de bakterier, der bor i din tarm, har indflydelse på sundhed og sygdom.

Se alle arrangementer

DTU Fødevareinstituttet

Adresse

Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Genveje

  • Telefonbog
  • Find vej
  • Ledige stillinger
  • Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet
  • Institutter og centre
  • Lokaleoversigter
  • For leverandører
  • Job og karriere
LinkedIn YouTube X
Brug af personoplysninger Cookieoversigt Tilgængelighedserklæring