Startdato
Slutdato
Igen i år slår EFSA dørene op til 11 møder for interesserede observatører, som enten kan overvære møderne i Parma eller via videostream.
I alt 413 fødevareprøver er udtaget i forbindelse med den danske pesticidkontrol for 4. kvartal 2021. DTU Fødevareinstituttet har vurderet, at en sundhedsmæssig risiko...
Deltag i en tredages workshop om helgenomsekventeringsanalyse indenfor mikrobiel diagnostik, identifikation og klyngeanalyse den 22.-24. juni 2022.
I et år præget af coronarestriktioner og ændrede vaner er forekomsten af fødevarebåren sygdom styrtdykket i Europa, viser ny EU rapport.
I alt 57% af 1,751 undersøgte fødevareprøver i den danske pesticidkontrol for 2020 er uden sporbare sprøjterester, mens 25 overskridelser af grænseværdierne er vurderet...
Forskere og forretningsfolk vil bruge en GUDP-bevilling til at udvikle nye måder til at forhindre, at campylobacter ender på kyllingekød, så færre forbrugere bliver syge...
Den 9. februar lancerer DTU og KU en fælles masteruddannelse i bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Kurserne kan også tages enkeltvis. Tilmeldingsfristen er den 2...
For at bestemme, om et kemisk stof er skadeligt for mennesker - f.eks. om tatoveringsfarver er kræftfremkaldende – bruges omfattende data baseret på dyre-, celle- og/eller...
I alt 464 fødevarer er udtaget i forbindelse med den danske pesticidkontrol for 3. kvartal 2021. DTU Fødevareinstituttet har vurderet, at en sundhedsmæssig risiko ikke...
EFSA foreslår en ny, markant lavere grænse for et tolerabelt indtag af bisphenol A. Den videnskabelige vurdering, der ligger til grund for den foreslåede grænseværdi...