Startdato
Slutdato
Kom til konference om arbejdet med at reducere klimaaftrykket i landbrugssektoren og fødevareindustrien den 8. og 9. september 2022 i København. Innovationscenter Seges...
Hør på en konference den 14. december, hvordan innovation og forskning kan bane vejen for at protein fra lucerne, kløver og græs kan bruges i fremtidens fødevarer.
Forskere fra DTU Fødevareinstituttet har fundet teknikken til at kunne udvinde protein fra grøn biomasse uden uønsket bismag.
Med bioraffinering kan vi udvinde proteiner fra grøn biomasse og dermed mindske den klimabelastning, der er forbundet med landbrugsdyr.
Tre DTU-studerende er klar til at bringe deres innovative kødalternativ på markedet og søger danskernes hjælp til det. Produktet er baseret på den protein- og næringsrige...
Østafrikanske iværksættere skal udvikle projekter og prototyper i samarbejde med DTU-studerende, forskere og startups.
Inden 2050 skal vi producere 70% flere fødevarer end i dag for at kunne mætte den voksende befolkning. Vi er begrænset på landarealer, så DTU professor Charlotte Jacobsen...
Med en matematisk model udviklet af forskere fra DTU Fødevareinstituttet kan fødevareproducenter sikre, at deres produkter ikke gør forbrugere syge med botulisme. Modellen...
DTU-forskere har genereret en mælkesyrebakterie, der kan danne et konserveringsmiddel til brug i fødevareproduktionen, når bakterien bliver dyrket i restproduktet valle...
DTU samarbejder med FN’s World Food Programme om at udvikle bæredygtige fødevaresystemer.