Invitation til temadag om allergi

Fødevaresikkerhed Fødevarer Sundhed og sygdomme

Sundhedsstyrelsens Rådgivende Videnskabelige Udvalg for Miljø og Sundhed inviterer til en temadag om allergi torsdag den 7. marts 2013. DTU Fødevareinstituttet deltager med to oplæg om fødevareallergi.

DTU Fødevareinstituttet forsker i fødevareallergi, som påvirker en væsentlig del af den danske befolkning. Ved en temadag den 7. marts 2013 arrangeret af Sundhedsstyrelsens Rådgivende Videnskabelige Udvalg for Miljø og Sundhed bliver flere forskellige former for allergi berørt, herunder fødevareallergi.

Forskningsleder Charlotte Madsen fra DTU Fødevareinstituttet vil tale om, hvorvidt der en nedre grænse for fødevareallergener, og postdoc Stine Kroghsbo, DTU Fødevareinstituttet vil fortælle, om forarbejdning af gluten påvirker glutens evne til at fremkalde allergi.    

Målgruppen for temadagen er primært forskere og administratorer.

Program

Se program (pdf).

Tid

Torsdag den 7. marts kl. 9.15 - 16.00.

Sted

Eigtveds Pakhus
Asiatisk Plads 2G
1448 København K

Tilmelding
Det er gratis at deltage i temadagen. På grund af begrænset deltagerantal er tilmelding nødvendig. Tilmelding sker ved at sende en e-mail til Hilde Balling, hib@sst.dk, senest den 27. februar 2013.