Medarbejdere i forskningsgruppen for Fødevaremikrobiologi og Hygiejne

Navn Titel Tlf. E-mail
Jens Kirk Andersen Jens Kirk AndersenSeniorrådgiver27 83 38 03jkia@food.dtu.dk
Margrethe Carlsen Margrethe CarlsenLaborant35 88 70 15maca@food.dtu.dk
Meiyao Che Meiyao ChePh.d.-studerende, privatistmeic@food.dtu.dk
Meiyao Che Meiyao CheStuderendes190664@student.dtu.dk
Paw Dalgaard Paw DalgaardProfessor45 25 25 66pada@food.dtu.dk
Pia Engelsmann Pia EngelsmannLaborant35 88 70 71pien@food.dtu.dk
Lisbeth Truelstrup Hansen Lisbeth Truelstrup HansenForskningsgruppeleder, professor35 88 62 78litr@food.dtu.dk
Tina Beck Hansen Tina Beck HansenSeniorforsker35 88 75 56tibha@food.dtu.dk
Rannvá Høgnadóttir Houmann Rannvá Høgnadóttir HoumannLaborantrhoho@food.dtu.dk
Resadije Idrizi Resadije IdriziLaborant35 88 70 15reid@food.dtu.dk
Hanne Aarslev Jensen Hanne Aarslev JensenErhvervs Ph.D.-studerendehaaj@food.dtu.dk
Hanne Aarslev Jensen Hanne Aarslev JensenStuderendes123429@student.dtu.dk
Annette Nygaard Jensen Annette Nygaard JensenSeniorforsker35 88 63 28anyj@food.dtu.dk
Gustav Hausting Balslev Jørgensen Gustav Hausting Balslev JørgensenBachelorstuderendes184244@student.dtu.dk
Gustav Hausting Balslev Jørgensen Gustav Hausting Balslev JørgensenStuderendes184244@student.dtu.dk
Ioulia Koukou Ioulia KoukouPh.d.-studerendeioko@food.dtu.dk
Ioulia Koukou Ioulia KoukouStuderendes135062@student.dtu.dk
Martin Laage Kragh Martin Laage KraghPostdoc35 88 61 52malak@food.dtu.dk
Katharina Johanna Kreissig Katharina Johanna KreissigPh.d.-studerende (tidl. ansat)kjkr@food.dtu.dk
Katharina Johanna Kreissig Katharina Johanna KreissigStuderendes101187@student.dtu.dk
Giulia Martini Giulia MartiniLaborantpraktikant35 88 74 49giumar@food.dtu.dk
Nanett Kvist Nikolaisen Nanett Kvist NikolaisenPh.d.-studerende (erhvervs)61 71 28 82nannik@food.dtu.dk
Nanett Kvist Nikolaisen Nanett Kvist NikolaisenStuderendes171294@student.dtu.dk
Thomai Stergioti Thomai StergiotiStuderendes161964@student.dtu.dk
Jonas Steenholdt Sørensen Jonas Steenholdt SørensenPostdoc35 88 63 50jonsor@food.dtu.dk
https://www.food.dtu.dk/forskning/foedevaremikrobiologi-og-hygiejne/medarbejdere
22 APRIL 2021