Fødevareteknologier i fokus

Fødevareteknologi Fødevarer Fødevaresikkerhed

DTU Fødevareinstituttet var medarrangør af FoodTech Bazar, som blev holdt den 30. oktober 2013. Basarens formål var at skabe en platform for dialog mellem erhvervsliv, forskning og studerende indenfor fødevareteknologier.

Op mod 400 studerende, udstillere, forskere og repræsentanter fra erhvervslivet var mødt frem til FoodTech Bazar den 30. oktober 2013 i Roskilde. De kunne besøge de 68 stande fra virksomheds- forsknings- og erhvervsfremmemiljøer, som stod klar til at demonstrere udviklingsprojekterer og diskutere muligheder indenfor fagområderne: Procesudstyr og procesoptimering, måleudstyr, ressourceoptimering, kvalitetsstyring og dokumentation, fødevaresikkerhed og hygiejne.

Bazaren var arrangeret i et samarbejde mellem DTU, DTU Fødevareinstituttet, inSPIRe og ErhvervsAkademi Sjælland med støtte af midler fra Region Sjællands Vækstforum.

Læs mere 
Læs nyheden fra DTU: Fødevareteknologier i fokus.