DTU Fødevareinstituttet var den 6. oktober vært for et åbent seminar om nanoteknologi og fødevarer, der havde fokus på muligheder og perspektiver ved nanoteknologi og potentielle risici baseret på de seneste videnskabelige forskningsresultater. Det er nu muligt at downloade nogle af præsentationerne fra seminaret.
Centerleder Britt Hvolbæk Larsen fra NanoDTU fortalte generelt om nanoteknologiens muligheder og perspektiver, mens forskningsprofessor Erik Hussfeldt Larsen fra DTU Fødevareinstituttet talte om risici ved de sølvnanopartikler, der i dag bruges i fødevareemballage og køleskabe, fordi de virker bakteriehæmmende.
Download præsentationerne:
Centerleder Britt Hvolbæk Larsen, NanoDTU (pdf)
Forskningsprofessor Erik Huusfeldt Larsen, DTU Fødevareinstituttet (pdf)
Se også en oversigt over DTU Fødevareinstituttets igangværende forskningsprojekter på området (pdf).