Arrangementet er aflyst.
inSPIRe inviterer til fødevarekonference, som kombinerer forskningsformidling med formidling af forskningens værdi for markedet. Korte præsentationer vil have fokus på, hvordan ny viden inden for produktion, processer og produkter kan bruges i virksomhederne. Få også den nyeste viden om fødevarestrukturer, produktionsoptimering og metoder til at forudsige kvalitet og mød dine måske kommende samarbejdspartnere på konferencen den 22.-23. maj 2013 i København. DTU Fødevareinstituttet har værtskabet for inSPIRe.
På inSPIRes konference vil det blive vist, hvordan et samarbejde i inSPIRe kan føre til innovation og værdiskabelse i fødevarevirksomhederne. Oplægsholdere fra inSPIRes 16 samarbejdsprojekter holder korte taler – pitches – med fokus på, hvordan ny viden inden for produktion, processer og produkter kan bruges i en virksomhedskontekst.
På konferencen bliver du også præsenteret for den nyeste viden om fødevarestrukturer, produktionsoptimering og metoder til at forudsige kvalitet til brug for proceskontrol.
Hør om stærke samarbejdsprojekter mellem industri og videninstitutioner herunder om forsknings- og innovationsresultater. Mød dine måske kommende samarbejdspartnere til konferencens innovations-dating og poster session. Her vil GTS-institutter, forskere og virksomheder diskutere projekter og aktiviteter, der kan sætte gang i virksomhedernes vækst.
Program
Se program (pdf).
Tid
Onsdag og torsdag den 22.-23. maj 2013
Sted
DI Fødevarer, Rådhuspladsen, København
Tilmelding
Det koster 500 kroner for inSPIRe-medlemmer at deltage og 1.200 kroner for ikke-inSPIRe-medlemmer at deltage.
Tilmeldingsfristen er den 6. maj via www.inspirefood.dk.