Grønt proteinpulver fra lucerne. Foto: DTU Fødevareinstituttet

Konference om reduktion af klimaaftrykket

tirsdag 01 feb 22
|
af Jonas Bang
Kom til konference om arbejdet med at reducere klimaaftrykket i landbrugssektoren og fødevareindustrien den 8. og 9. september 2022 i København. Innovationscenter Seges inviterer, og fra DTU Fødevareinstituttet bidrager flere.

I landbrugsektoren og fødevareindustrien arbejder forskere, eksperter og virksomheder alle for at kombinere ny viden og nye teknologier i produktionskæden, så industrien kan reducere klimaaftrykket.

For at skubbe udviklingen i den rigtige retning, er det nødvendigt at implementere viden fra forskning til praksis i industrien. Derfor vil klimakonferencen Agri-Food & Science Circle 2022 hjælpe med at facilitere samarbejdet mellem landbruget, fødevareindustrien og fødevareforskningen ved at involvere både danske universiteter og firmaer fra fødevareindustrien.

Fra DTU Fødevareinstituttet er professor og forskningsgruppeleder Peter Ruhdal Jensen medlem af konferencens videnskabelige komité og lektor Timothy Hobley er en af konferencens hovedtalere. Timothy Hobley vil tale om emnet cirkulære perspektiver i landbrugssektoren og fødevareindustrien.

Program

Det endelige program følger senere på Agri-Food & Science Circles website.

Tid

Torsdag den 8. september 2022 kl. 12:00-19:00
og
Fredag den 9. september 2022 kl. 08.30-17:15

Sted

Bella Sky Conference & Event,
Center Boulevard 5, 2300 København S

Tilmelding

Tilmeld dig på Agri-Food & Science Circles website, hvor du også kan læse mere om tilmeldingsfrist, priser og indsendelse af abstracts. Deadline for at sende abstracts er den15. februar 2022.

Læs mere

Læs mere om konferencen på Agri-Food & Science Circles website.

Kontakt

Kontakt for spørgsmål om konferencen: agrifoodcircle@seges.dk