Forside

Fermentor / Foto: Mikal Schlosser

Fremtidens bæredygtige fødevarer skal give kulinariske oplevelser

Claus Meyer tiltræder som adjungeret professor ved DTU for at bistå igangværende forskning i bæredygtig mad, så den både er sund og velsmagende.

Universiteter og virksomheder skaber fremtidens fødevarer

Flere danske universiteter og virksomheder er gået sammen om at skabe en fælles højteknologisk laboratorieplatform - FOODHAY.

Fagligt grundlag for bæredygtige offentlige fødevareindkøb

Forskere fra DTU har udarbejdet et fagligt grundlag, der kan bruges til at fastsætte minimumskriterier for bæredygtige offentlige fødevareindkøb.
Grøn plante. Foto: Colourbox | Green plant. Photo: Colourbox

Nyt center om fremtidens fødevarer

Nyt center samler alle landets universiteter i forskningsfællesskab om fremtidens fødevarer.

Abonnér

Indtast din email for at abonnere på:

Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

LinkedIn:


Direktør for DTU Fødevareinstituttet, Christine Nellemann deltog i går i et ’side event’ hos Food Nation Denmark i anledning af #WorldFoodSummit... se mere

201 mio. kr. til klima- og bæredygtigt landbrug og fødevareproduktion. Det er hvad Innovationsfonden netop har bevilget... se mere

Ud af de mere end 88.000 fødevareprøver, som er analyseret i EU’s pesticidkontrol i 2020, holder 94,9% sig indenfor de fastsatte grænseværdier... se mere