E-artikel: Risikovurderinger i DTU Fødevareinstituttet (pdf)
Notat: Sikkerheden for gravide ved indtag af ingefærshots fremstillet af roden fra ægte ingefær (Zingiber officinale Roscoe) (pdf)
E-artikel: Risikovurdering af bog (frugten fra bøgetræet) som fødevare (pdf)
Høringssvar: Forslag til grænseværdi for indhold af totalt organisk fluor i papir og pap fødevareemballage (pdf)
Helhedssyn på nødder – en risk-benefit vurdering (pdf)
Cocktail: Danmarks største forskningsprojekt om cocktaileffekter i fødevarer (pdf)
Evaluation of EFSA’s new Scientific Opinion on Bisphenol A (pdf)
Ph.d.-afhandling: The interpretation of quantitative microbiology data: meeting the demands of quantitative microbiological risk assessment(pdf)
Ph.d.-afhandling: N-nitrosamines in processed meat products – analysis, occurrence, formation, mitigation and exposure(pdf)
Ph.d.-afhandling: Sensitising Capacity of Peptides from Food Allergens (pdf)
Establishment of Risk based microbiological criteria in the Nordic countries: A case study on Campylobacter in broiler meat (pdf)
Tang med omtanke (pdf)
Er det naturlige sundt (pdf)
Assessment of the human-health impact of Salmonella in animal feed (pdf)
Vurdering af nyt langtidsstudie med gensplejset majs NK603 og med sprøjtemidlet Roundup (pdf)
Vurdering fra DTU Fødevareinstituttet: Mikrobiologiske risici ved frugt og grønt (pdf)
E-artikel: Ramsløg kan forveksles med giftige planter (pdf)
Ph.d.-afhandling: Evaluation of methodologies for risk assessment of combined toxic actions of chemical substances and establishment of PBTK/TD models for pesticides (pdf)
Tang kan indeholde sundhedsskadelige stoffer (pdf)
The Threshold of Toxicological Concern (TTC) concept: Development and regulatory applications (pdf)
Æg i kosten og betydningen for sundhed og sygdom (pdf)
E-artikel: Phytate - a natural component in plant food (pdf)
Europabarometer om fødevaresikkerhed (pdf)
Vurdering: DTU Fødevareinstituttets vurdering af industriens nye developmental neurotoxicity studie (DNT, OECD TG 426) med bisphenol A og studiets betydning for DTU Fødevareinstituttets vurdering af bisphenol A's eventuelle skadelige effekter på udvikling af nervesystem og adfærd (pdf)
The Advisory list for self-classification of dangerous substances (pdf)
Risk Assessment of Malachite Green in Food (pdf)
Profiling of viral safety of biopharmaceuticals produced from Danish dairy cattle (pdf)
Risk assessment of contaminant intake from traditional Greenland food items (pdf)
Helhedssyn på fisk og fødevarer (pdf)
Drogelisten. Vurdering af planter, svampe og dele heraf anvendt i kosttilskud og urtete (pdf) og tillæg (pdf)