Publikationer om rådgivning

Listen omfatter publikationer udgivet som et led i DTU Fødevareinstituttets forskningbaserede rådgivning til nationale og internationale myndigheder.

2021
2020
 

Ang. Evidensgrundlag for kød og kræft - vurdering af tre publikationer

År: 2020

Ang. Evidensgrundlag for kød og kræft - vurdering af tre publikationer

Mejborn, H., 2020, 5 p.. No. 20/1001887, Feb 12, 2020.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Risikovurdering af hyaluronsyre i kosttilskud

År: 2020

Risikovurdering af hyaluronsyre i kosttilskud

Poulsen, M., 2020, 2 p.. No. 20/1001782, Feb 07, 2020.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Sundhedsmæssig vurdering af migration af melamin fra spisesæt

År: 2020

Sundhedsmæssig vurdering af migration af melamin fra spisesæt

DTU Fødevareinstituttet, 2020, 5 p.. No. 19/1026192, Jun 04, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

2019
 

Statistisk assistance vedr. fund i case-by-case kontrollen

År: 2019

Statistisk assistance vedr. fund i case-by-case kontrollen

DTU Fødevareinstituttet, 2019, 3 p.. No. 19/1033585, Oct 08, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Risikovurdering af svovldioxid i mousserende vin

År: 2019

Risikovurdering af svovldioxid i mousserende vin

DTU Fødevareinstituttet, 2019, 2 p.. No. 19/00314, Jan 11, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Peer review (fornyelse) af cypermethrin. Vurdering af forbrugersikkerheden

År: 2019

Peer review (fornyelse) af cypermethrin. Vurdering af forbrugersikkerheden

Jensen, B. H. & Petersen, A., 2019, 3 p.. No. 19/01111, Mar 28, 2019.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

 

SANTE/10804/2019, rev 0

År: 2019

SANTE/10804/2019, rev 0

Jensen, B. H., Petersen, A. & Nielsen, E. E., 2019, 7 p.. No. 19/1026009, Jun 03, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Vurdering af risiko ved STEC i hakket oksekød

År: 2019

Vurdering af risiko ved STEC i hakket oksekød

Aabo, S., 2019, 2 p.. No. 20/1015383 , Jan 17, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Vurdering af human risiko fra salmonellainficeret tørret hundefoder

År: 2019

Vurdering af human risiko fra salmonellainficeret tørret hundefoder

Aabo, S., 2019, 3 p.. No. 20/1015382, Jan 15, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

Sundhedsmæssig vurdering af anthraquinon i te

År: 2019

Sundhedsmæssig vurdering af anthraquinon i te

Nielsen, E. E., 2019, 1 p.. No. 19/1033141, Mar 27, 2019.

Research output: Contribution to memorandum/expositionMemorandum contribution

 

Forslag til aktionsgrænser for mineralolie i fødevarer

År: 2019

Forslag til aktionsgrænser for mineralolie i fødevarer

Olesen, P. T. & Christensen, T., 2019, 10 p.. No. 19/1024184, May 03, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

 

SANTE/11207/2018 rev.2

År: 2019

SANTE/11207/2018 rev.2

Jensen, B. H., Petersen, A. & Nielsen, E. E., 2019, 5 p.. No. 19/1026046, Jun 03, 2019.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum


https://www.food.dtu.dk/publikationer/raadgivning
10 APRIL 2021