Forside

Kom til konference om risikovurderinger og deres betydning

Deltag på en gratis konference den 23. september 2022 om risikovurderinger og deres betydning.
Kom-til-konference-om-risikovurderinger-og-deres-betydning
Foto: DTU Fødevareinstituttet | Photo: DTU National Food Institute.

Deltag i Digital Uni Food Day 2022

Food & Bio Cluster Denmark inviterer til Digital Uni Food Day 30. august 2022. Fokus vil være på aktuelle udfordringer i fødevareindustrien, ny viden og teknologi.
Analytisk væskekromatograf. Foto: DTU Fødevareinstituttet | Analytical Liquid Chromatography. Photo: DTU National Food Institute

FOODHAY-samarbejde om biomarkører og screening

DTU Fødevareinstituttet samarbejder med flere fødevarevirksomheder i det højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY, hvor avanceret biomarkør- og screeningsudstyr bl.a. bliver brugt til at udvikle fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer.
Plantebaseret varm ret. Foto: Colourbox.dk

Kostråd kan reducere klimaaftryk fra kosten med cirka en tredjedel

Hvis vi spiser efter de officielle kostråd, kan vi reducere kostens klimaaftryk med i størrelsesorden 31 til 44%.

Abonnér

Indtast din email for at abonnere på:

Nyt fra DTU Fødevareinstituttet