Ph.d.-forsvar om risikomodellering af salmonella fra råvare til måltid

Fødevaresikkerhed

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Cleide Oliviera de Almeida Møllers ph.d.-forsvar om en ny tilgang til opbygning af metode, der skal vurdere risikoen for sygdom fra fødevarebårne mikroorganismer i svinekød. Forsvaret foregår den 4. oktober 2012 kl. 12.

Cleide Oliviera de Almeida Møller fra DTU Fødevareinstituttet har i sit ph.d.-projekt udviklet nye risikomodeller til afprøvning af en ny tilgang til at vurdere risikoen for sygdom fra fødevarebårne mikroorganismer i forarbejdningen af svinekød. Modellerne og den nye tilgang vil kunne formindske usikkerheden på fremtidige risikoestimater relateret til salmonella fra forarbejdet svinekød.

Se invitationen (pdf) til Cleide Oliviera de Almeida Møllers ph.d.-forsvar af afhandlingen: ”Risikomodellering af Salmonella fra Råvare til Cateringmåltid”.

Tid

Torsdag den 4. oktober 2012 kl. 12.00

Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1
2800 Lyngby
Bygning 101
Mødelokale 2