DTU Fødevareinstituttet inviterer til Henna Lu Fung Siengs ph.d.-forsvar om mulighederne for anvendelse af marine phospholipider til fødevareberigelse. Forsvaret foregår den 27. februar kl. 13.00.
Henna Lu Fung Sieng fra DTU Fødevareinstituttet har i sit ph.d.-projekt undersøgt mulighederne for at anvende marine phospholipider til fødevareberigelse, og identificeret de vigtigste faktorer, der kan påvirke marine phospholipiders stabilitet overfor harskning, når de bliver anvendt til at fremstille emulsioner.
Se invitationen(pdf) til Henna Lu Fung Siengs ph.d.-forsvar af afhandlingen: ”Physico-chemical properties, oxidative stability and non-enzymatic browning in marine phospholipid emulsions and their use in food applications”.
Tid
Onsdag den 27. februar 2013 kl. 13.00.
Sted
DTU Fødevareinstituttet
Anker Engelundsvej 1
Bygning 101 A
Mødelokale 1
2800 Lyngby