Temaet på den årlige Uni Food Day er innovationer indenfor plantebaserede ingredienser. Uni Food Day samler virksomheder og forskere fra universiteter for at udforske og drøfte centrale udfordringer i fødevareindustrien. Du kan blandt andet møde Tetra Pak, som præsenterer udfordringer om proteinprodukter, Ferm Food om fødevaresikkerhed, og Brannatura om udfordringer med bismag i planteproteiner.
Hver session byder på en præsentation af en konkret virksomhedsudfordring efterfulgt af ekspertanalyser fra forskere fra Københavns Universitet, Aarhus Universitet og DTU.
Arrangementet bliver holdt på engelsk.
Tid
Den 3. december 2024 fra kl. 13:00-16:30
Sted
Online via Zoom
Tilmelding
Tilmeld dig via Food & Bio Cluster Denmark senest den 29. november 2024
Program
13:00-13:05 - Welcome by moderator, Lina Nilsson, Innovation Manager, Food & Bio Cluster Denmark
13:05 – 13:55 - Session 1: Protein products:
Rana Cheaib, Food Technologist, TetraPak
Poul Erik Jensen, Professor, KU FOOD
Lotte Bach Larsen, Professor, AU FOOD
Anne S. Meyer, Professor, DTU Bioengineering
13:55 – 14:50 - Session 2: Food safety:
Rikke Matthiesen, Chief Scientific Officer, Ferm Food
Julia Bechtner, Post doc, AU FOOD Technology
Henrik Siegumfeldt, Associate Professor, KU FOOD
Lisbeth Truelsstrup Hansen, Professor, DTU National Food Institute
14:50 – 15:45 - Session 3: Off flavor:
Sander Sieuwerts, Director, Brannatura
Guillermo-Eduardo Sedó Molina, PhD Student, DTU National Food Institute
Mahesha Manjunatha Poojary, Associate Professor, KU FOOD
Trine K Dalsgaard, Professor, AU FOOD
15:45 – 16:00 Wrap up and thank you for today
Læs mere
Læs om arrangementet på Food & Bio Cluster Denmarks website.
Kontakt
Lina Nilsson, lin@foodbiocluster.dk