Studenterforeningen DTU Alt Protein Project og DTU Fødevareinstituttet inviterer til AltProteinX-konference den 4. november 2025.
Konferencen samler forskere, studerende og fagfolk fra virksomheder og iværksættere med interesse for, hvordan fremtidens bæredygtige fødevaresystemer kan udvikles.
En del af programmet er en videnskabelig postersession, hvor forskere kan præsentere deres nyeste resultater om alternative proteiner, f.eks. relateret til fermentering, fødevaresikkerhed, forbrugerforskning, miljøvurderinger eller næste generations fødevarer. Ansøgningsskema og retningslinjer for præsentationer offentliggøres i august.
DTU Alt Protein Project er et studenterdrevet initiativ på DTU, som støttes af Good Food Institute Europe.
Læs mere
DTU Alt Protein Projects website er under opbygning og er tilgængelig meget snart. Få også mere info på DTU Fødevareinstituttets temasite om bæredygtig udvikling.
Kontakt
Kontakt arrangørerne for spørgsmål om konferencen via AltProteinX@food.dtu.dk