Webinar om FOODHAY forskningsresultater

Tilmeld

Webinar om FOODHAY forskningsresultater

Hvornår

08. feb 2024 13:00 - 15:00

Hvor

Online
;
;

Webinar om FOODHAY forskningsresultater

Reserver den 8. februar 2024 til at få viden om, hvordan state-of-the-art FOODHAY forskningsudstyr har ført til spændende ny viden og resultater, som har bidraget til at udnytte sidestrømme, mindske spild og ressourceforbrug samt optimere produktionsprocesserne i fødevareproduktionen.

Logodæk til webinar om FOODHAY forskningsresultater
DK: LC_Orbitrap_Mass_Spectrometer. Foto: Jesper Scheel | EN: LC_Orbitrap_Mass_Spectrometer. Photo: Jesper Scheel
Siden begyndelsen af 2020 har forskere ved DTU, Københavns Universitet, Teknologisk Institut og Aarhus Universitet investeret i mere end 100 stykker nyt forskningsudstyr i det nationale højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY. I alt 103 millioner kroner har Uddannelses- og Forskningsministeriet og partnerorganisationerne selv snart investeret i FOODHAY forskningsinfrastruktur.

På et webinar den 8. februar 2024 kan du blive klogere på, hvordan noget af udstyret har ført til spændende ny viden og resultater, som har bidraget til at udnytte sidestrømme, mindske spild og ressourceforbrug samt optimere produktionsprocesserne i fødevareproduktionen.

Webinaret er især relevant for ansatte i fødevarevirksomheder, industriorganisationer og forskere indenfor fødevarevidenskab.

Tid og sted
Webinaret finder sted online den 8. februar kl. 13-15.00 – og foregår på engelsk.

Tilmelding 
Du kan allerede tilmelde dig webinaret via DTU Fødevareinstituttets website. 

Program følger senere.