Konference
Konference om sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse
Vi går op i vores sundhed som aldrig før, og samtidig skal vi passe på ikke at blive syge af den mad, vi spiser. Forskning, som fremmer sundhed og forebygger sygdomme, er vigtigere end nogensinde før. Kom og hør om forskning og rådgivning på området på DTU Fødevareinstituttets konference.
Konferencen er især relevant for fagpersoner i fødevarevirksomheder, brancheorganisationer, forskningsinstitutioner (bl.a. andre DTU institutter), myndigheder, sundhedsprofessionelle og fødevarestuderende. Journalister er også velkomne.
Det er gratis at deltage i konferencen, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen samt Food & Bio Cluster Denmark.
Tid
Tirsdag den 12. november 2024 kl. 9-16. Registrering og kaffe fra kl. 8.30.
Sted
Kl. 9.00-12.30Oticonsalen
Bygning 107
Anker Engelunds Vej
2800 Kgs. Lyngby
Kl. 12.30-16.00
Biosfæren
Bygning 202
Henrik Dams Allé
2800 Kgs. Lyngby
Program
Programmet er opdelt i to afdelinger.
Første del foregår i Oticonsalen i Bygning 107 med en række spændende oplæg.Anden del foregår i Biosfæren i Bygning 202 som en Health Fair med forskellige samtidige aktiviteter. Gå i dialog med instituttets forskere og rådgivere ved stande, hør flere korte oplæg eller deltag i unikke besøg til nogle af instituttets laboratorier for at lære mere om DTU Fødevareinstituttets arbejde med at fremme sundhed og forebygge sygdomme.
Sproget er engelsk.
Tilmelding
Det er gratis at deltage i konferencen. På grund af begrænset deltagerantal og forplejning er tilmelding nødvendig senest onsdag den 6. november 2024.