Webinar
Webinar om mikrobiota, kost og sundhed
På et webinar den 30. maj 2023 kan du få en status på den nuværende viden om, hvordan kosten påvirker tarmens bakteriesamfund, og hvilken betydning det har for menneskers sundhed.
Forskere fra DTU Fødevareinstituttet giver på et webinar en status på den nuværende viden om, hvordan kosten påvirker tarmens bakteriesamfund, og hvilken betydning det har for menneskers sundhed. Måske kan fødevarevirksomheder, medicinalindustrien og forskere i fremtiden bruge den viden til at udvikle nye typer af fødevarer og kosttilskud, som er skræddersyet efter mikrobiomet hos den enkelte, for at hjælpe tarmbakterierne til at bidrage bedst muligt til vores sundhed.
I tilknytning til webinaret bliver en fokusanalyse om mikrobiota, kost og sundhed udgivet.
Det er gratis at deltage i webinaret, som er støttet af Food & Bio Cluster Denmark og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.
Tid
Tirsdag den 30. maj 2023 kl. 13-15Sted
Online (du får sendt et link på dagen for webinaret)Program
Kostens betydning for tarmens mikrobiom efter fødslen og i de første årv/Lektor Martin Frederik Laursen
Kostens betydning for tarmens mikrobiom hos voksne
v/Professor og forskningsgruppeleder Tine Rask Licht
Ingredienser og kosttilskud, som påvirker tarmens mikrobiom
v/Professor Egon Bech Hansen