Masteruddannelsen i bæredygtig og sikker fødevareproduktion er en online forskningsbaseret efteruddannelse på MSc niveau. Uddannelsen udbydes i et samarbejde mellem Københavns Universitet og DTU.
Studiet har til formål at styrke kompetencerne hos medarbejdere, der arbejder med bæredygtighed og fødevaresikkerhed i fødevareproduktion i både den offentlige og private sektor. I løbet af det toårige studie lærer du om de forskellige aspekter af bæredygtig fødevareproduktion og fødevaresikkerhed i hele produktionskæden. Studiet er designet, så du efterfølgende kan udnytte din nye viden direkte i dit daglige arbejde.
Den 28. november 2023 kan du deltage i et webinar, hvor du får mulighed for at høre om uddannelsens opbygning, og hvordan du med de nyeste kompetencer indenfor bæredygtigheds- og fødevaresikkerhedsvurdering kan bidrage til at håndtere udfordringer i praksis. Du er velkommen til at stille spørgsmål om alt fra uddannelsesforløb, hvordan du ansøger, hvilke kurser uddannelsen indeholder, til karriereudvikling efter uddannelsen.
Uddannelsen er relevant for fagfolk indenfor privat eller offentlig fødevareproduktion, fødevaresikkerhed, -kvalitet og -kontrol samt forskere og/eller undervisere indenfor fødevarevidenskab.
Det internationale studie er designet til at tiltrække studerende fra hele verden og fremme et mangfoldigt og levende læringsfælleskab. Uddannelsen kan bidrage til at udvide dit professionelle netværk globalt og åbne døre til de internationale muligheder.
Tid og sted
Den 28. november kl. 14-15 CET, foregår online på engelsk.
Tilmelding
Tilmelding er nødvendig. Du får sendt et link til webinaret dagen før.
Tilmeld dig her
Læs mere
Få et samlet overblik over masteruddannelsen i bæredygtighed og sikker fødevareproduktion på DTU Fødevareinstituttets website.
Besøg desuden DTU’s Learn for Life-platform for at se de enkelte kurser og sende din ansøgning. Bemærk, at ansøgningsfristen er den 31. december 2023!