DTU Fødevareinstituttet inviterer til Dominika Alicja Przybylskas ph.d.-forsvar om udvikling af modeller til biologiske alternativer til medicinering, som kan reducere risikoen for sygdomme hos fisk og forbedre fiskevelfærden. Forsvaret foregår den 21. september 2012 kl. 13.
Dominika Alicja Przybylska fra DTU Fødevareinstituttet har i sit ph.d.-projekt vist, at de såkaldte β-glucaner, som er naturligt forekommende kulhydrater hos planter, bakterier og svampe, får sårhelingen hos fisk til at ske hurtigere i sammenligning med ikke-behandlede fisk.
Se invitationen (pdf) til Dominika Alicja Przybylskas ph.d.-forsvar af afhandlingen:
"Mucosal immune response in common carp (Cyprinus carpio L.) - host pathogen interactions in relation to β-glucan stimulation".
Tid
Fredag den 21. september 2012 kl. 13.00
Sted
DTU Fødevareinstituttet
Søltofts Plads
2800 Lyngby
Bygning 221
Lokale 237 og 241
Kontakt
Ph.d.-studerende Dominika Alicja Przybylska, dprz@food.dtu.dk, tlf. 45 25 23 96