33 studerende mødes i tre uger i august på tværfaglig sommerskole om øl og entreprenørskab. De lærer både om gæringsprocesser og får gode tricks til at starte egen virksomhed. Sommerskolen er et samarbejde mellem DTU Fødevareinstituttet og DTU Systembiologi, Københavns Universitet, CBS og Den Skandinaviske Bryggerhøjskole.
Fra den 6. august til den 24. august 2012 afholder DTU, Københavns Universitet og CBS en fælles sommerskole om ølbrygning kombineret med entreprenørskab, innovation og forretningsforståelse. De studerende kommer på industribesøg og får undervisning på tværs af fagene. DTU Fødevareinstituttet udbyder et kursus med en grundlæggende praktisk indføring i ølbrygning, samtidig med at den studerende udvikler sine evner inden for entreprenørskab
Læs mere
Læs hele nyheden fra DTU: Øl-sommerskole samler studerende på tværs af fag. Se også nyheden: Sommerskole med fokus på øl og entreprenørskab.