DANMAP seminar

Tilmeld

DANMAP seminar

Hvornår

15. nov 10:30 - 15:00

Hvor

DTU
Oticonsalen
Anker Engelundsvej 1
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

Det er muligt at deltage fysisk på DTU Lyngby Campus eller online.

Arrangør

DTU Fødevareinstituttet

;
;

DANMAP seminar

Kom til DANMAP seminar og hør om de nyeste overvågningsresultater og forskning inden for antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark. Seminaret finder sted den 15. november 2023 og er arrangeret af Statens Serum Institut og DTU Fødevareinstituttet. Se programmet, som nu er klart.

Aktører verden over sætter i uge 46 fokus på risici forbundet med uhensigtsmæssig og unødig brug af antibiotika. I den forbindelse inviterer parterne bag det danske overvågningsprogram DANMAP til et seminar om antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark. 

Det er muligt at deltage fysisk på DTU Lyngby Campus eller online.

Program
Seminaret gennemgår de vigtigste resultater fra den årlige DANMAP-rapport, som opgør forbruget af antibiotika til dyr og mennesker samt forekomsten af antibiotikaresistente bakterier i dyr, fødevarer og mennesker i Danmark i 2022. Derudover vil andre emner af relevans for antibiotikaforbrug og –resistens blive præsenteret af inviterede oplægsholdere.

Se vedhæftede program (pdf).

Rapporten bliver udgivet på DANMAP’s website inden seminaret.Tilmelding
Det er gratis at deltage i seminaret, men tilmelding er nødvendig senest den 6. november 2023 for fysisk deltagelse på DTU, og senest den 13. november for online deltagelse. 

Læs mere
Læs mere om den internationale antibiotikauge på WHO’s website