AltProteinX-konference 2025
Interesserer du dig for plantebaserede fødevarer, fermentering og cellelandbrug – næste generations fødevarer og novel food? Så reserver den 4. november 2025 til AltProteinX-konference på DTU Lyngby Campus.

Studenterforeningen DTU Alt Protein Project og DTU Fødevareinstituttet inviterer til AltProteinX-konference den 4. november 2025.
Konferencen samler forskere, studerende og fagfolk fra virksomheder og iværksættere med interesse for, hvordan fremtidens bæredygtige fødevaresystemer kan udvikles.
En del af programmet er en videnskabelig postersession, hvor forskere kan præsentere deres nyeste resultater om alternative proteiner, f.eks. relateret til fermentering, fødevaresikkerhed, forbrugerforskning, miljøvurderinger eller næste generations fødevarer. Se det fulde program her: AltProteinX Program 2025
DTU Alt Protein Project er et studenterdrevet initiativ på DTU, som støttes af Good Food Institute Europe.
Tilmelding
Tilmeld dig her: AltProteinX 2025 Conference
Posters
Hvis du er interesseret i at medbringe en poster, bedes du angive dette ved registreringen. Du vil derefter modtage en skabelon og retningslinjer for posterens abstract. Deadline for indsendelse af abstract: 19. oktober 2025
Læs mere
Læs meget mere på DTU Alt Protein Projects website. Få også mere info på DTU Fødevareinstituttets temasite om bæredygtig udvikling.
Kontakt
Kontakt arrangørerne for spørgsmål om konferencen via AltProteinX@food.dtu.dk