Medarbejdere i forskningsgruppen for Helhedsvurderinger

Navn Titel Tlf. E-mail
Rikke Andersen Rikke AndersenSeniorforsker40 21 53 77rian@food.dtu.dk
Jacob Ardenkjær-Skinnerup Jacob Ardenkjær-SkinnerupPh.d.-studerendejaarla@food.dtu.dk
Jacob Ardenkjær-Skinnerup Jacob Ardenkjær-SkinnerupStuderendes202012@student.dtu.dk
Aleksandra Davydova Aleksandra DavydovaVidenskabelig assistentaleda@dtu.dk
Aleksandra Davydova Aleksandra DavydovaVidenskabelig assistentalekdav@food.dtu.dk
Hernan Gomez Redondo Hernan Gomez RedondoPh.d.-studerendehere@food.dtu.dk
Hernan Gomez Redondo Hernan Gomez RedondoStuderendes172197@student.dtu.dk
Lea Sletting Jakobsen Lea Sletting JakobsenForsker35 88 71 30leaja@food.dtu.dk
Marianne Uhre Jakobsen Marianne Uhre JakobsenLektor35 88 75 95muja@food.dtu.dk
Irene Nuin Garciarena Irene Nuin GarciarenaGæsteforskerirnuga@food.dtu.dk
Malene Høj Outzen Malene Høj OutzenPostdocmaou@food.dtu.dk
Kirsten Pilegaard Kirsten PilegaardSeniorrådgiver35 88 75 65kpil@food.dtu.dk
Sara Monteiro Pires Sara Monteiro PiresSeniorforsker35 88 71 30smpi@food.dtu.dk
Morten Poulsen Morten PoulsenForskningsgruppeleder, Seniorforsker35 88 76 06morp@food.dtu.dk
Gitte Ravn-Haren Gitte Ravn-HarenSeniorforsker35 88 76 00girh@food.dtu.dk
Mette Rosenlund Sørensen Mette Rosenlund SørensenPostdoc35 88 71 58mers@food.dtu.dk
Hans Verhagen Hans VerhagenGæsteforsker, professorhansver@food.dtu.dk
https://www.food.dtu.dk/forskning/helhedsvurdering/medarbejdere
20 APRIL 2021