DTU.dk
Om instituttet
Kontakt
Genveje
Genveje
Telefonbog
Find vej/kort
Presseservice
For leverandører (CVR og EAN)
Kursusbasen
Studieinformation for studerende
DTU Inside (login)
Praktik og Projektbank
Lokaleoversigt
DTU Adgangskursus
Job og Karriere
DTU Alumni
Webshop
DTU Bibliotek
DTU Orbit (Forskningsdatabase)
Information om coronavirus
Telefonbog
English
DTU Fødevareinstituttet
Personer
Publikationer
Projekter
DTU Fødevareinstituttet
Forskning
Innovation
Rådgivning
Uddannelse
Temaer
Publikationer
Nyheder
Forside
Forskning
Helhedsvurdering
Medarbejdere
Forside
Forskning
Helhedsvurdering
Medarbejdere
Bioaktive Stoffer - Analyse og Anvendelse
Ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme
Fødevareallergi
Fødevaremikrobiologi og Hygiejne
Fødevareproduktionsteknologi
Genetisk Epidemiologi
Global Kapacitetsopbygning
Helhedsvurdering
Medarbejdere
Projekter
Publikationer
Kemisk Fødevareanalyse
Mikrobiel Bioteknologi og Bioraffinering
Molekylær- og Reproduktionstoksikologi
Tarmbakterier og Sundhed
Medarbejdere i forskningsgruppen for Helhedsvurderinger
DTU Fødevareinstituttet
Personer
Publikationer
Projekter
Navn
Titel
Tlf.
E-mail
Rikke Andersen
Seniorforsker
40 21 53 77
Jacob Ardenkjær-Skinnerup
Ph.d.-studerende
Jacob Ardenkjær-Skinnerup
Studerende
Aleksandra Davydova
Videnskabelig assistent
Aleksandra Davydova
Videnskabelig assistent
Hernan Gomez Redondo
Ph.d.-studerende
Hernan Gomez Redondo
Studerende
Lea Sletting Jakobsen
Forsker
35 88 71 30
Marianne Uhre Jakobsen
Lektor
35 88 75 95
Irene Nuin Garciarena
Gæsteforsker
Malene Høj Outzen
Postdoc
Kirsten Pilegaard
Seniorrådgiver
35 88 75 65
Sara Monteiro Pires
Seniorforsker
35 88 71 30
Morten Poulsen
Forskningsgruppeleder, Seniorforsker
35 88 76 06
Gitte Ravn-Haren
Seniorforsker
35 88 76 00
Mette Rosenlund Sørensen
Postdoc
35 88 71 58
Hans Verhagen
Gæsteforsker, professor
Forrige side
Næste side