Artikler fra Midt i Ugen

Det tidligere kompetencecenter FoodDTU udgav nyhedsbrevet ’Midt i ugen’ i årene 2007-11 for at formidle den tværfaglige fødevareforskning på DTU

2011

197 Ultralydsmålinger gør krabbefiskeri mere bæredygtigt

194 Nanoteknologi giver fødevarer nye funktioner

180 Elektronmikroskoper kaster lys over nano i fødevarer

2010

141 Kan nano give gevinst

135 Indlevelsesøkonomi

134 Danske forskere har udviklet en næse der aldrig skal pudses

128 Bøffen skvulper

124 Den tredobbelte bundlinje

121 Fleksible fabrikker og laboratorier i lommeformat

2009

113 Lokale råvarer mindsker CO2

107 Fødevareteknologi i bredt perspektiv

104 Landbrugsrobotter på vej

103 Teknologiske fællesnævnere sikrer videnudveksling

95 Dansk konsortium for hygiejnisk design

78 Svampe producerer naturlige farvestoffer til fødevarer

89 Fødevareindustrien kan sætte standarder for reduceret energiforbrug

77 Nanosensorer afslører tungmetaller i drikkevand

72 Ny generation af filtreringsteknologi

2008

70 Keramik kan afløse teflon

64 Etik i fødevareproduktion skal dokumenteres

63 Digitalfotos afslører forskelle på svampearter

89 Fødevareindustrien kan sætte standarder for reduceret energiforbrug

40 Nanoteknologi gør emballagen bæredygtig

36 Computermodeller bremser mund og klovesyge

71 Hygiejniske fødevareprocesser på DTU

2007

25 Kvalitetsgris på gaflen

24 Helikopterperpektiv på fremtidens fødevareproduktion

19 Mikrosystemer giver fuld kontrol over laboratoriearbejdet

12 Strålende ren emballage

11 Check på lyd lugt og smag

10 Bedre mad i stor skala

9 Fødevarer i en rationel helhedsbetragtning

7 Hvordan skal svinet skæres

https://www.food.dtu.dk/publikationer/foedevareteknologi/artikler-fra-midt-i-ugen
20 SEPTEMBER 2019