Gå til primært indhold (tryk enter).

DTU Fødevareinstituttet

  • Forskning
  • Innovation
  • Rådgivning
  • Uddannelse
  • Temaer
  • Publikationer
  • Nyheder
  • Om os
  • Kontakt
  • Dansk
  • Engelsk
  • Søg
  • Om os
  • Kontakt
    • Dansk
    • Engelsk
Udforsk
  1. Forside
  2. Publikationer
  3. Ernæring og kostvaner
  4. Kosttilskud og berigelser
DEL På
Tilbage
  • Kostråd og næringsstofanbefalinger
  • Kosttilskud og berigelser
  • Artikler fra Midt i Ugen

Publikationer om kosttilskud og berigelser

2016

E-artikel: De fleste får nok vitaminer og mineraler fra kosten alene (pdf)

2014

E-artikel: Danskernes forbrug af kosttilskud (pdf).

2012

Ph.d.-afhandling: Vitamin D in plants – occurrence, analysis and biosynthesis (pdf) 

2011

Drogelisten (pdf) og tillæg (pdf) opdateret marts 2011

2009

Rapport: Fødevareberigelse med jod. Den danske monitorering (DanThyr). Rapport 2009 (pdf)

DTU Fødevareinstituttet

Adresse

Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Genveje

  • Telefonbog
  • Find vej
  • Ledige stillinger
  • Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet
  • Institutter og centre
  • Lokaleoversigter
  • For leverandører
  • Job og karriere
LinkedIn YouTube X
Brug af personoplysninger Cookieoversigt Tilgængelighedserklæring