Gå til primært indhold (tryk enter).

DTU Fødevareinstituttet

  • Forskning
  • Innovation
  • Rådgivning
  • Uddannelse
  • Temaer
  • Publikationer
  • Nyheder
  • Om os
  • Kontakt
  • Dansk
  • Engelsk
  • Søg
  • Om os
  • Kontakt
    • Dansk
    • Engelsk
Udforsk
  1. Forside
  2. Publikationer
  3. Ernæring og kostvaner
  4. Kostråd og næringsstofanbefalinger
DEL På
Tilbage
  • Kostråd og næringsstofanbefalinger
  • Kosttilskud og berigelser
  • Artikler fra Midt i Ugen

Publikationer om kostråd og næringsstofanbefalinger

2013

Evidensgrundlaget for danske råd om kost og fysisk aktivitet (pdf)

2012

Klimaorienterede kostråd (pdf)

Rapport: Grundlag for ernæringsmæssige kriterier for mellemmåltider (pdf)

2010

Rapport: Vidensgrundlag for rådgivning om indtag af mælk, mælkeprodukter og ost i Danmark, 2010 (pdf)

Rapport: D-vitamin. Opdatering af videnskabelig evidens for sygdomsforebyggelse og anbefalinger (pdf)

E-artikel nr. 1: Kommentarer til de officielle kostråd (pdf)

2009

E-artikel nr. 1: Maks ½ liter sodavand og saft om ugen (pdf)

2008

Fuldkorn - Definition og vidensgrundlag for anbefaling af fuldkornsindtag i Danmark (pdf)

2007

Frugt, grøntsager og sundhed - Opdatering af vidensgrundlaget for mængdeanbefalingen 2002-2006 (pdf)

2005

Kostråd der virker-2005 (pdf)

2004

D-vitaminstatus i den danske befolkning bør forbedres (pdf)

2002

Jern - bør forsyningen i den danske befolkning forbedres? (pdf)

1998

Vitamin D. Bør forsyningen i den danske befolkning forbedres? (pdf)

DTU Fødevareinstituttet

Adresse

Henrik Dams Allé
Bygning 202
2800 Kgs Lyngby

E-mail: food@food.dtu.dk
Phone: +45 35 88 70 00

Genveje

  • Telefonbog
  • Find vej
  • Ledige stillinger
  • Abonnér på Nyt fra DTU Fødevareinstituttet
  • Institutter og centre
  • Lokaleoversigter
  • For leverandører
  • Job og karriere
LinkedIn YouTube X
Brug af personoplysninger Cookieoversigt Tilgængelighedserklæring