Photo: Colourbox

Seminar i inspektion af fødevarer og biotek-processer

torsdag 05 mar 15
|
Få opdateret din basisviden om, hvad medarbejdere med ansvar for processer i fødevareindustrien skal tage hensyn til, når en proceslinje skal bygges eller rekonstrueres. Deltag i et seminar om inspektion af fødevarer og biotek-processer den 2. og 3. juni 2015, som holdes af DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet.

På et seminar om inspektion af fødevarer og biotek-processer vil deltagerne blandt andet få viden om, hvorvidt deres virksomheds erfaring om hygiejnisk design er tilstrækkelig til at sikre fødevareprodukternes kvalitet og sikkerhed i forhold til EU-standarderne.

Dr. Roland Cocker fra Cocker Consulting i Irland gennemgår de avancerede inspektionsprocedurer i for eksempel bygninger, procesområder, procesudstyr og proceslinjer. Seminaret giver desuden viden om inspektionsprocedurer i forbindelse med fødevareproduktionsprocesser og biotek-processer og er en overbygning på DTU Center for Hygiejnisk Designs basiskurser i hygiejnisk design.

Dr. Roland Cocker er uddannet med udmærkelse i anvendt mikrobiologi og har en ph.d. i fermenterings bioteknologi. I15 år har han på internationalt plan holdt kurser i hygiejnisk teknik og design og er akkrediteret underviser for European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG). DTU Center for Hygiejnisk Design er det eneste testcenter i de nordiske og baltiske lande, som er certificeret på grundlag af EHEDG retningslinjer.

Program

Se invitation og program (pdf). Seminaret foregår på engelsk.

Tid

Tirsdag den 2. juni og onsdag den 3. juni 2015.

Sted

DTU Center for Hygiejnisk Design
DTU Fødevareinstituttet
Søltofts Plads
Bygning 222
2800 Lyngby

Tilmelding

Tilmelding per e-mail til Lissi Holm. Tilmeldingsfrist tirsdag den 5. maj 2015

Pris

Deltagergebyret er for første og anden tilmeldte 9.800 kr. Deltager flere personer fra samme virksomhed, er prisen 8.500 kr. for de efterfølgende. Alle priser er uden moms.  

Læs mere

Læs mere om DTU Center for Hygiejnisk Design på centrets website.