Photo: Colourbox.com

Update om løsninger til fremtidens hygiejniske design

mandag 13 jul 15
|
Hvordan skal procesudstyr indenfor fødevarer, farma og biotek udformes nu og i fremtiden, så de hygiejniske kvaliteter er i top og lever op til de danske udstyrs- og fødevareproducenters høje krav til proceshygiejne? DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet, IPU, Staalcentrum  og FoodNetwork  inviterer til update-arrangement på DTU i Lyngby den 26. august 2015.

DTU Center for Hygiejnisk Designs samarbejde med forskere og industri giver en exceptionel viden om hygiejnisk design, rengørlighed og procesteknologi i fødevareindustrien, bioteknologiske virksomheder og den farmaceutiske industri. På et update-arrangementet videreformidler oplægsholderne den nyeste viden om, hvordan procesudstyr skal udformes nu og i fremtiden, så man sikrer, at de hygiejniske kvaliteter er i top og lever op til de danske udstyrs- og fødevareproducenters høje krav til proceshygiejne.

Hygiejnisk design er et meget vigtigt element i sikringen af høj fødevaresikkerhed og en god produktionshygiejne. Det korrekte design er et nyttigt værktøj til løsning og optimering af de problemer og udfordringer i fødevareindustrien, som er relateret til hygiejne, fødevaresikkerhed og proceseffektivitet.

Arrangementet holdes i samarbejde mellem DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet, IPU, Staalcentrum og FoodNetwork.

Program

Se invitation og program (pdf).

Tid

Onsdag den 26. august 2015
Klokken 13.30 til 16.30

Sted

DTU  Fødevareinstituttet, Lyngby Campus
Søltofts Plads
Bygning 221
Mødelokale 237, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby

Tilmelding

Send en e-mail til Lissi Holm

Pris

Arrangementet er gratis. Der opkræves et no-show-gebyr på 300 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage før arrangementet holdes.

Læs mere

Læs mere om DTU Center for Hygiejnisk Design på centrets website.