DTU.dk
Om instituttet
Kontakt
Genveje
Genveje
Telefonbog
Find vej/kort
Presseservice
For leverandører (CVR og EAN)
Kursusbasen
Studieinformation for studerende
DTU Inside (login)
Praktik og Projektbank
Lokaleoversigt
DTU Adgangskursus
Job og Karriere
DTU Alumni
Webshop
DTU Bibliotek
DTU Orbit (Forskningsdatabase)
Information om coronavirus
Telefonbog
English
DTU Fødevareinstituttet
Personer
Publikationer
Projekter
DTU Fødevareinstituttet
Forskning
Innovation
Rådgivning
Uddannelse
Temaer
Publikationer
Nyheder
Forside
Forskning
Fødevareproduktionsteknologi
Medarbejdere
Forside
Forskning
Fødevareproduktionsteknologi
Medarbejdere
Bioaktive Stoffer - Analyse og Anvendelse
Ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme
Fødevareallergi
Fødevaremikrobiologi og Hygiejne
Fødevareproduktionsteknologi
Medarbejdere
Projekter
Publikationer
Genetisk Epidemiologi
Global Kapacitetsopbygning
Helhedsvurdering
Kemisk Fødevareanalyse
Mikrobiel Bioteknologi og Bioraffinering
Molekylær- og Reproduktionstoksikologi
Tarmbakterier og Sundhed
Medarbejdere i forskningsgruppen for Fødevareproduktionsteknologi
DTU Fødevareinstituttet
Personer
Publikationer
Projekter
Navn
Titel
Tlf.
E-mail
Ipek Altay
Videnskabelig assistent
Aysan Azheer
Videnskabelig assistent
Federico Casanova
Postdoc
45 25 27 16
Ioannis S. Chronakis
Professor MSO
91 37 00 96
Panagiota Dima
Ph.d.-studerende
Elnaz Z. Fallahasghari
Videnskabelig assistent
Aberham Hailu Feyissa
Lektor
45 25 27 72
Nina Gringer
Lektor
45 25 66 24
Flemming Jessen
Seniorforsker
45 25 25 49
Bo Munk Jørgensen
Ekstern lektor
45 25 25 47
Ana Carina Loureiro Mendes
Lektor
Mohammad Amin Mohammadifar
Forskningsgruppeleder, lektor
45 25 49 22
Heidi Olander Petersen
Laborant
45 25 26 36
Radhakrishna Shetty
Videnskabelig assistent
Efthymios Siamos
Ph.d.-studerende
45 25 29 91
Hanne Lilian Stampe-Villadsen
Laboratoriefuldmægtig
45 25 25 52
Peter Reimer Stubbe
Civilingeniør
45 25 75 14
Elisabeth Thule Thulesen
Videnskabelig assistent
Sebahattin Serhat Turgut
Gæsteforsker