Startdato
Slutdato
Nogle af landets bedste forskere fortæller om deres faglige fascination og arbejde i podcastserien ’TECHfolk’, der netop har udgivet de første...
På den nye rangliste World University Research Rankings 2020, der fokuserer på tre kerneområder af universiteternes forskning, kommer DTU ind som nummer...
Et nyt testkit udviklet med støtte fra regeringen giver håb om, at hospitalerne vil kunne udføre 10.000 corona-test om ugen.
Kom til seminar den 15. januar 2020 og hør om ny viden og nye metoder, som kan forbedre den kemiske fødevaresikkerhed. Forskere fra DTU Fødevareinstituttet...
DTU skal sammen med andre parter skabe et fælles højteknologisk laboratoriecenter, FOODHAY, der skal udvikle sundere og mere bæredygtige fødevarer...
Bakterier i tarmen har indflydelse på risikoen for at udvikle livsstilssygdomme som type 2-diabetes og hjerte-kar-sygdomme. DTU Fødevareinstituttet forsker...
DTU inviterer til DTU High Tech Summit – Nordens største universitetsdrevne teknologi-konference, i år med fokus på digitalisering og bæredygtige...
DTU har samlet alle dyrefaciliteter i et nyt center, Bio Facility, under DTU Fødevareinstituttet. Bio Facility åbner pr. 1. september 2019 og skal betjene...
Juicen fra græs rummer protein, som i koncentreret form er en ny ingrediens med potentiale til at blive et vigtigt alternativ til de proteiner, der især kommer...
Selv små doser af et kemisk stof kan skade, når det optræder sammen med andre stoffer. Viden om cocktaileffekten er helt central, når lovgivere...
DTU Fødevareinstituttet forebygger sygdom og fremmer sundhed, udvikler nye og bedre fødevarer til den voksende befolkning og skaber bæredygtige teknologiske...
Se programmet til DTU Fødevareinstituttets Åbent Hus den 11. juni 2019. Instituttet fejrer 60 års jubilæum og inviterer samarbejdspartnere indenfor...
DTU Fødevareinstituttet fejrer 60 års jubilæum og inviterer samarbejdspartnere til Åbent Hus den 11. juni 2019 med mulighed for at høre...
Bestyrelsen for Danmarks nye tænketank for forebyggelse af madspild og fødevaretab er klar til at trække i arbejdstøjet. Institutdirektø...
I kampen mod antibiotikaresistens kan andre lande lade sig inspirere af Danmarks erfaringer med at reducere antibiotikaforbruget til svin, fremhæver FN’s f...
Programmet er nu offentliggjort for en international konference i Paris til marts 2019, der stiller skarpt på, hvordan brugen af fuldgenomsekventering kan ø...
I fem år har DTU Center for Hygiejnisk Design været med til at sikre, at fødevareindustriens udstyr kan rengøres på en måde, der underst...
DTU Fødevareinstituttet har i ti år været bindeled mellem Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, og den danske befolkning og...
Asiatiske myndigheder har i bestræbelserne på at overvåge og kontrollere mennesker og dyrs antibiotikaforbrug hentet erfaringer fra danske eksperter p...
Studerende fra hele verden har på et DANIDA-finansieret ophold på DTU Fødevareinstituttet lært om den danske måde at sikre en høj...