Image supplied

EFSA byder velkommen til 11 åbne panelmøder i 2021

onsdag 21 apr 21

Igen i år slår EFSA dørene op til 11 panelmøder for interesserede observatører, som enten kan overvære møderne i Parma eller via videostream.

Traditionen tro giver den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, igen i år interesserede observatører mulighed for at deltage i de møder, som EFSA’s paneler holder. De åbne panelmøder er led i tiltag, der skal styrke gennemsigtigheden i organisationens arbejde.

På programmet for 2021 er ti panelmøder samt et møde i den Videnskabelige Komité. Observatører kan enten overvære møderne i Parma eller via videostream. Via møderne får observatørerne et indblik i de emner og sager, som EFSA arbejder med.

Til de første par møder er der kun mulighed for online deltagelse, mens det senere på året igen vil være muligt at overvære møderne i EFSA’s italienske hovedsæde.

Både observatører, som er fysisk til stede, og de som deltager online, har mulighed for at stille spørgsmål til panelernes videnskabelige eksperter. Alle observatører skal tilmelde sig møderne inden de deadlines, som EFSA melder ud løbende via organisationens website.

Læs mere

Se en oversigt over de 11 planlagte møder på EFSA’s website. Her er også retningslinjer for deltagelse i de åbne panelmøder.

Der er allerede åbent for tilmelding til det første åbne møde, som er i Panelet for dyresundhed og velfærd og som finder sted den 5. og 6. maj. Læs mere og find dagsordenen på EFSA’s website.

Kontakt

EFSA Media Relations Office, Press@efsa.europa.eu.