Image supplied

Overvær møde i EFSA’s Videnskabelige Komité

tirsdag 06 nov 18

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, inviterer interesserede observatører til at overvære det næste møde i den Videnskabelige Komité den 21.22. november enten i Parma eller via videolink.

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, inviterer interesserede observatører indenfor, når EFSA’s videnskabelige komité holder møde i Parma den 21.-22. november 2018. Komitéen arbejder med generelle spørgsmål såsom harmonisering af risikovurderingsmetoder og råder EFSA’s ledelse i forhold til strategisk videnskabelige spørgsmål.

Siden starten af 2016 har EFSA slået dørene op for, at observatører kan deltage i de møder, som såvel de videnskabelige paneler og den Videnskabelige Komité holder. Formålet er at skabe bedre forståelse for EFSA´s arbejde. Observatører får mulighed for at interagere med og stille spørgsmål til komitéen og panelernes videnskabelige eksperter. 

Deadline for tilmelding som observatør er den 12. november 2018. Tilmelding skal ske via EFSA's website.

Det er også muligt at overvære mødet via video link. Tilmelding for at deltage som online observatør har deadline den 20. november 2018.

Læs mere

Find en nærmere beskrivelse af komitéens arbejdsområde og medlemmer samt dagordner og referater fra tidligere møder på EFSA’s website: Scientific Committee.

Læs også på EFSA’s website, hvordan du tilmelder dig de åbne panelmøder og om retningslinjerne for deltagelse.

https://www.food.dtu.dk/nyheder/Nyhed?id=%7B13C88029-6430-4ABD-9CA2-444BC23B87EF%7D
22 JANUAR 2020