Forelæsning om at forbedre effektiviteten af bioaktive komponenter i fødevarer

Tilmeld

Forelæsning om at forbedre effektiviteten af bioaktive komponenter i fødevarer

Hvornår

16. sep 13:00 - 14:30

Hvor

DTU - Lyngby Campus, Anker Engelunds Vej 101, DTU Mødecenter, 1. sal, Mødelokale M1, 2800 Kgs. Lyngby

Arrangør

DTU Fødevareinstituttet

Kontakt

Sandra Stolzenbach Wæhrens
sasw@food.dtu.dk

Foredrag

Forelæsning om at forbedre effektiviteten af bioaktive komponenter i fødevarer

DTU Fødevareinstituttet inviterer til forelæsning med en af verdens mest citerede fødevareforskere professor David J. McClements.

kirærter og bønner på gaffel copyright Colourbox

Forelæsningen handler om, hvordan kolloide delivery systemer lavet af plantebaserede ingredienser er en bæredygtig og effektiv måde at sikre optagelsen af vigtige næringsstoffer i kroppen. 

Tid

Mandag den16. september 2024 kl. 13.00 - 14.30.

Sted

DTU - Lyngby Campus
Anker Engelunds Vej 101, 
DTU Mødecenter, 1. sal
Mødelokale M1
2800 Kgs. Lyngby

Se oversigtskort og bemærk omkørsler pga. letbanebyggeri.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding senest den 11. september 2024 er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser.

Læs mere

Læs mere om forelæsningen.