Helhedsvurderinger

VÆLG INTERVAL
RSS
2017
06 JUL

Sygdomsbyrden for medfødt toxoplasmose i Danmark beregnet

Sygdomsbyrden for medfødt toxoplasmose – en infektion der overføres fra mor til foster – er stor per tilfælde. Kun relativt få tilfælde af sygdommen forekommer dog hvert...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
2015
19 MAJ

En håndfuld nødder dagligt kan fremme din sundhed

Det ville gavne danskernes sundhed at spise 30 gram nødder dagligt. Det viser en helhedsvurdering fra DTU Fødevareinstituttet, der har kigget samlet på de sundhedsmæssige...

Ernæring og kostvaner Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Sundhedsfremmende stoffer
2014
09 APR

Bedre metoder til helhedsvurdering af fødevarer

Kvantitative metoder til vurdering af fødevarer og estimering af sygdomsbyrde er væsentlige for at forstå den samlede effekt af skadelige og gavnlige stoffer i fødevarer...

Bakterier og mikroorganismer Ernæring og kostvaner Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Bioteknologi og biokemi
10 MAR

Ph.d.-forsvar om metoder til helhedssyn på fødevarer

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Firew Lemma Berjias ph.d.-forsvar om videreudvikling af eksisterende metoder til at vurdere gavnlige og skadelige effekter af fødevarer...

Sundhedsfremmende stoffer Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug
http://www.food.dtu.dk/nyheder/helhedsvurderinger
16 AUGUST 2018