Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

VÆLG INTERVAL
RSS
2017
22 JUN

Forskere og forretningsfolk får iværksætteridéer til at vokse

Iværksættere i hovedstadsområdet får i et nyt projekt hjælp til at sætte fut i deres forretningsidé indenfor fødevarer eller fødevareteknologi. I projektet hjælper forskere...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
21 JUN

Åbent møde i EFSA’s panel for pesticider

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, inviterer interesserede observatører til at overvære det næste møde i det videnskabelige panel for pesticider. Invitationen...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
15 JUN

Få indblik i din krop og hjælp med at forbedre kostundersøgelser

DTU Fødevareinstituttet efterlyser deltagere til en undersøgelse, der skal forbedre den måde, data bliver indsamlet på i de nationale undersøgelser af danskernes kost...

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
14 JUN

Overvær EFSA’s Videnskabelige Komité i aktion

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, inviterer interesserede observatører til at overvære det næste møde i den Videnskabelige Komité. Invitationen er et led...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
09 JUN

Er du EFSA’s nye fødevaresikkerhedsekspert?

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, søger eksperter til at indgå i ti paneler, som laver risikovurderinger til beskyttelse af forbrugere, dyr og planter...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
07 JUN

Kom til seminar om fødevareoverførte sygdomme i Danmark

DTU Fødevareinstituttet inviterer til seminar om fødevareoverførte sygdomme den 29. juni 2017. På seminaret offentliggør instituttet den årlige rapport om forekomsten...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
31 MAJ

Global fødevaresikkerhed på dagsordenen

Fagfolk fra hele verden er samlet i Sverige og Danmark til en konference, der sætter fokus på, hvordan brug af videnskab og teknologi kan højne fødevaresikkerheden globalt...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
29 MAJ

Stor global interesse i online kursus om antibiotikaresistens

På ét år har mere end 14.000 kursister fra hele verden lært om, hvordan bakterier udvikler og spreder resistens, og hvordan man tester bakterier for resistens. Det er...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
23 MAJ

LED-lamper skal give bedre velfærd i svinestaldene

Specialudviklede LED-lamper, der giver svin en ekstra dosis D-vitamin, skal mindske dødeligheden hos pattegrisene og forbedre søernes velfærd i drægtighedsperioden, hvilket...

Fødevarer, fisk og landbrug Produktionsdyr
19 MAJ

“Øl er jo polyteknik”

Stifteren af DTU Bryghus hedder Preben Bøje Hansen, han er 61 år og stadig i fuldt sving med at udvikle den ædle kunst at brygge øl.

Fødevarer, fisk og landbrug

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

http://www.food.dtu.dk/nyheder
26 JUNI 2017