Risikovurdering

VÆLG INTERVAL
RSS
2018
04 JUN

Rabarberblade er ikke egnet som menneskeføde

Indtag af rabarberblade kan forårsage alvorlige forgiftninger og i værste fald død, viser en risikovurdering fra DTU Fødevareinstituttet.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
26 MAR

Samarbejde om fødevaresikkerhed med Japan

En ny samarbejdsaftale mellem DTU og Japans nationale center for fødevaresikkerhed vil styrke Danmark og Japans videnskabelige samarbejde om fødevaresikkerhed.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
04 JAN

Deltag i EFSA's åbne møder

Interesserede observatører kan i løbet af 2018 deltage i 12 åbne møder i Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
2017
04 DEC

Deltag i europæisk program for risikovurderinger

Ansøg om at deltage i EFSA’s fellowship-program for at styrke evnen til at udarbejde robuste og forskningsbaserede risikovurderinger.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
30 NOV

Risikovurderinger i går, i dag og i morgen

Symposium samler 300 deltagere for at stille skarpt på datidens, nutidens og fremtidens udfordringer for risikovurderinger. DTU Fødevareinstituttet er medarrangør.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
17 OKT

Vær varsom med at smage på frø fra bøgetræer

Hvis en tur i efterårsskoven giver lyst til at smage på bøgetræets frø (bog), er det bedst at nøjes med et par stykker. Hvis du spiser så få som 10 bog, kan det nemlig...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
02 OKT

Overvær møde i EFSA’s panel for genmodificerede organismer

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, inviterer interesserede observatører til at overvære det næste møde i det videnskabelige panel for genmodificerede organismer...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
04 SEP

Symposium om risikovurderinger

Et symposium i Berlin vil samle fagfolk fra hele verden og stille skarpt på datidens, nutidens og fremtidens udfordringer for risikovurderinger set i et såvel nationalt...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
09 AUG

Samlet viden på vej om ti veterinære lægemidler

En toksikolog fra DTU Fødevareinstituttet er udpeget af FN’s Verdenssundhedsorganisation, WHO, til at sidde med ved bordet, når en gruppe fødevaresikkerhedseksperter til...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
2016
25 NOV

Dansk insektproduktion skal skabe miljøvenlige proteinkilder

Danmark skal være forgangsland for bæredygtig industriel produktion af insekter til foder og fødevarer. Det er udgangspunktet for et nyt projekt støttet af Innovationsfonden...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
http://www.food.dtu.dk/nyheder/risikovurdering
14 NOVEMBER 2018