Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

VÆLG INTERVAL
RSS
2017
18 APR

Første arbejdsdag i DTU’s største nybyggeri

Nu tager medarbejdere fra DTU Aqua, DTU Fødevareinstituttet og DTU Veterinærinstituttet DTU’s hidtil største nybyggeri i brug.

06 APR

Invitation til professor Ioannis S. Chronakis’ tiltrædelsesforelæsning

DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Ioannis S. Chronakis’ tiltrædelsesforelæsning fredag den 5. maj 2017. Ioannis S. Chronakis vil tale om baggrund, status...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
05 APR

DTU Fødevareinstituttet er lukket dagene før påske

DTU Fødevareinstituttet flytter og er derfor lukket fra mandag den 10. til og med onsdag den 12. april 2017. Instituttet flytter i uge 15 alle kontorarbejdspladser fra...

Fødevarer, fisk og landbrug
30 MAR

Pesticidrester i kosten 4. kvartal 2016

Af alle prøver af fødevarer, som er analyseret for sprøjterester i forbindelse med den danske pesticidkontrol fra Fødevarestyrelsen og DTU Fødevareinstituttet for 4. kvartal...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
28 MAR

Mikroalger har stort potentiale som ingrediens i fiskefoder

Industrielt fremstillede mikroalger kan blive en bæredygtig ingrediens i fiskefoder, viser et projekt fra DTU Fødevareinstituttet. I projektet er koncepter udviklet til...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion
24 MAR

Værktøj beregner hurtigt og nemt fødevarers varedeklarationer

Et gratis værktøj udviklet på DTU Fødevareinstituttet kan hjælpe fødevarevirksomheder med hurtigt og nemt at beregne de oplysninger, der skal stå på en fødevares varedeklaration...

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
23 MAR

Børn og unge spiser flere søde sager i weekenden

Danske børn og unge spiser generelt sundere end ved årtusindskiftet, især fordi deres kost i dag indeholder dobbelt så meget fuldkorn og mindre sukker. Indtaget af søde...

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
21 MAR

Salmonella i svinekød kan opdages på den halve tid

En ny metode udviklet på DTU Fødevareinstituttet halverer den tid, det tager slagterier at teste for sygdomsfremkaldende salmonellabakterier i svinekød. Testen kan spare...

Bakterier og mikroorganismer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
13 MAR

”Rejsegilde” for ansatte og tidligere ansatte i Mørkhøj

DTU Fødevareinstituttet flytter fra Mørkhøj til DTU Lyngby Campus til nye laboratoriefaciliteter i løbet af de kommende måneder. Alle ansatte og tidligere ansatte er derfor...

Fødevarer, fisk og landbrug
08 MAR

Danskerne ved mere om resistente bakterier end andre i EU

Danskere ved mere end mange andre europæere om antibiotikaresistente bakterier, og hvorfor de udgør en trussel mod menneskers sundhed. Det viser en undersøgelse fra den...

Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer

Abonnér


Nyt fra DTU Fødevareinstituttet

http://www.food.dtu.dk/Nyheder.aspx?guid=%7B69BC60F6-93E4-42EA-926C-ED530FC84E54%7D
26 APRIL 2017